Start Stars Hot News! Pop top lista #56: Nedelja Christine Aguilere i tone zvučnih noviteta

Pop top lista #56: Nedelja Christine Aguilere i tone zvučnih noviteta

SHARE

I ove nedelje za prvo mesto na listi borili su se Christina Aguilera, One Direction i G-Dragon, a sad je došao red da američka pevačica bude na vrhu.

null

Xtina je tako po prvi put na čelu naše pop top liste, a kao što znate, svaka numera koja osvoji barem jednu žutu zvezdicu ulazi u izbor za pesmu godine. Njen najbliži pratilac bio je G-Dragon koji je osvojio više od 400 vaših glasova i time najavio da sledeće nedelje možda i on može na prvo mesto. Do kraja godine objavićemo još samo 10 pop top lista, što znači da nema još mnogo vremena da se naš spisak pesama koje konkurišu za hit godine proširi!

null

One Direction bili su blizu prvog mesta i ove nedelje ali su u finišu popustili, tako da su posle dva uvodna boravka na prvom mestu, sad pali na poziciju broj 3. Osim pomenute tri pesme više od 100 glasova osvojio je još jedino Psy, čiji “Gangnam Style” ostaje u vrhu.

null

Upravo ove četiri pesme pokupile su daleko najviše vaših glasova, pa su Justinu Bieberu, Rihanni, Big Bangu i ostalim izvođačima u sredini liste ostale samo mrvice. Mnogo pesama dobilo je jednocifreni broj glasova, tako da smo odlučili da ih čak 5 eliminišemo sa liste! Nadamo se da će brojni noviteti uspeti da dobiju vašu značajniju podršku.

Sa liste su tako ispali Enrique Iglesias feat. Sammy Adams, Robbie Williams, Inna, ali i dva noviteta od prošle nedelje, Conor Maynard feat. Neyo i Leona Lewis.

Ke$ha 30. novembra objavljuje svoj novi album pod imenom “Warrior”, a upravo sa njega potiče njen novi singl “Die Young”, koji još uvek nema pravi spot, ali je izuzetno slušan.

Justin Bieber nam je “prodao” priču o tome kako su mu ukradeni privatni snimci, ali je na kraju ispalo kako je to bila odlična reklama za njegovu novu pesmu “Beauty and the Beast”, na kojoj je gostovala Nicki Minaj. Mogu li Biebs i Nicki ekspresno na vrh?

David Guetta potvrđuje svoj status trenutno najvećeg DJ na svetu a pesmu “She Wolf” snimio je u saradnji sa Siaom. Moramo priznati, ova kombinacija odlično zvuči!

Fanovi su prosto molili Cheryl Cole da njen treći singl s albuma “A Million Lights” bude “Screw You”, i ona ih je poslušala. Njene pesme “Call My Name” i “Under the Sun” već su bile na vrhu pop top liste, ali videćemo može li i “Screw You da ponovi taj podvig.

Flo Rida nastavlja da izbacuje hitove kao na traci, a najnoviji u nizu jeste “I Cry”, urađena u njegovom tipičnom maniru, kao kombinacija dens i rep zvuka koju su zavoleli milioni. Može Flo Rida konačno da zabeleži značajniji rezultat na pop top listi? Nama se čini da ova pesma to zaslužuje!

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #56:

1. Your Body – Christina Aguilera null
2. Crayon – G-Dragon
3. Live While We’re Young – One Direction null
4. Gangnam Style – Psy null
5. As Long As You Love Me – Justin Bieber feat. Big Sean null
6. Diamonds – Rihanna
7. Monster – Big Bang
8. Oh! – Girls’ Generation null
9. We Are Never Ever Getting Back Together – Taylor Swift null
10.Oath – Cher Llyod

11.Finally Found You – Enrique Iglesias feat. Sammy Adams
12.INNdiA – Inna
13.Trouble – Leona Lewis
14.Candy – Robbie Williams
15.Turn Around – Conor Maynard feat. Ne-Yo

Kao što primećujete, uz pojedine pesme na listi sad stoji null a ono označava da je ta numera trenutnomeđu sto najgledanijih na YouTubeu. Da podsetimo, pesme za svaku nedelju na vrhu pop top liste dobijaju po jednu a pripada pesmi koja ima najviše YouTube pregleda, od svih koje se nalaze na listi.

Glasove za pop top listu #57 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi!

OSTAVI KOMENTAR