Start Stars Hot News! Pop top lista #53 – Cheryl nastavlja vladavinu

Pop top lista #53 – Cheryl nastavlja vladavinu

SHARE

Britanska pevačica zaradila je svoju četvrticu zvezdicu a jedini rival za prvo mesto ponovo joj je bio Psy.

null

Zapravo, Psy i Cheryl zajedno su osvojili čak dve trećine ukupnog broja glasova, što samo pokazuje da ove dve pesme trenutno nemaju nikakvu konkurenciju. Jedine numere koje su sakupile značajniji broj glasova jesu Triumphant (Get’ Em) – Mariah Carey feat. Rick Ross & Meek Mill koji je skočio na treće mesto, As Long As You Love Me – Justin Bieber i We Are Never Ever Getting Back Together – Taylor Swift.

null

Praktično, svih deset ostalih pesama borilo se za opstanak, pa je razlika između šestoplasirane Beyonce i prve od pesama koja je ispala sa liste svega 10-tak glasova! Od prošlonedeljnih noviteta preživela je samo Inna sa singlom INNdiA. Ove nedelje sa liste smo izbacili sve četiri pesme koje nisu sakupile ni deset glasova, a to su Settle Down (No Doubt), Like Money (Wonder Girls feat. Akon), Goin’ In (Jennifer Lopez feat. Flo Rida) i Girl on Fire (Alicia Keys).

Na listu ove nedelje prvi put samostalno stiže velika zvezda K-pop muzike, G-Dragon. Muzičar poznat kao član grupe Big Bang objavljuje solo album, a njegov prvi singl je pesma “Crayon”

Naravno, nije bilo šanse da se mesta na ovonedeljnoj listi ne nađe za novi singl One Directiona, “Live While We’re Young”. Stručnjaci smatraju kako ova pesma ima sve uslove da postane najveći hit benda, a i vaše pozitivne reakcije govore da je to sasvim moguće.

http://youtu.be/dMzPnLIHwkk

Christina Aguilera vraća se na muzičku scenu i samostalno debituje na našoj pop top listi singlom “Your Body” za koji će ovih dana biti objavljen i spot. Fanovi su oduševljeni pesmom, a videćemo koliko ih Xtina ima na našim prostorima.

Ljubiteljima sjajnih rep/rok/pop numera posebnu pažnju skrećemo na aktuelni singl sjajnog Britanca Professor Green, “Avalon”. Ova sjajna pesma duet je sa Sierrom Kusterback i podseća nas recimo na saradnju Eminema i Rihanne ili B.o.B. i Hayley Williams. Obavezno poslušajte!

Evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #53:

1. Under the Sun – Cheryl
2. Gangnam Style – Psy
3. Triumphant (Get’ Em) – Mariah Carey feat. Rick Ross & Meek Mill
4. As Long As You Love Me – Justin Bieber
5. We Are Never Ever Getting Back Together – Taylor Swift
6. I Was Here – Beyonce
7. Monster – Big Bang
8. Pound the Alarm – Nicki Minaj
9. I Love You – 2NE1
10.Ready or Not – Bridgit Mendler
11.INNdiA – Inna
12.Goin’ In – Jennifer Lopez feat. Flo Rida
13.Settle Down – No Doubt
14.Like Money – Wonder Girls feat. Akon
14.Girl on Fire – Alicia Keys

Glasove za pop top listu #54 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi!

OSTAVI KOMENTAR