Start Stars Hot News! Pop top lista #52 – Cheryl ponovo na vrhu, veliki skok Justina...

Pop top lista #52 – Cheryl ponovo na vrhu, veliki skok Justina Biebera

SHARE

Cheryl Cole vratila se na vrh pop top liste posle nedelju dana pauze, a najvećeg rivala ponovo joj je predstavljao Psy.

null

Singlovi sa aktuelnog albuma britanske pevačice očigledno vam se jako dopadaju, jer je ovo treća zvezdica za “Under the Sun”, dok ih je “Call My Name” sakupio pet. Videćemo hoće li i nova pesma “Screw You” biti toliko uspešna, jer će se i ona uskoro naći na našoj listi.

null

Sjajni Psy pao je sa pozicije broj 1, ali je i dalje u samom vrhu, dok Gangnam Style manija nastavlja da vlada svetom. Njegov spot sakupio je već vrtoglavih 200 miliona pregleda na YouTubeu, pa K-pop muzičar bez problema u svom vlasništvu zadržava zelenu zvezdicu.

null

Najzapaženiji rezultat ipak je ostvario Justin Bieber, koji je sa mesta broj 11 došao do pozicije broj 3, a vredan pomena je uspeh Mariah Carey – prošlonedeljni novitet već je na mestu broj 5! Ostatak liste nije se drastično menjao, a sa nje su ove nedelje ispale Little Mix – Wings kao i prošlonedeljni novitet The Script feat. will.i.am – Hall of Fame. Pozicija broj 13 bila je srećna ove nedelje za Bridgit Mendler, ali naredne nedelje na listu stižu barem 3, moguće i 4 noviteta!

Jedan od noviteta ove nedelje jeste Alicia Keys koja na našoj listi debituje pesmom “Girl on Fire”, koju je izvela na nedavnom MTV VMA.

Drugi novitet jeste novi singl Inne – INNdiA. Dobro poznata devojka iz našeg komšiluka (Rumunija) predstavila je još jednu zabavnu pesmu koja brzo ulazi u uši, pa smo sigurni da će vam se dopasti.

Dužni smo vam i jedno objašnjenje – zbog problema na sajtu, za vikend smo izgubili dobar deo vaših komentara, ali i glasova za top listu – to je ujedno i razlog zbog čega smo odlučili da ove nedelje ne izbacujemo više od dve pesme sa nje. Nadamo se da će ovakvih problema biti što manje u budućnosti, iako je neminovno da se oni ponekad dese.

Uglavnom, evo i kako izgleda konačan poredak na pop top listi #52:

1. Under the Sun – Cheryl
2. Gangnam Style – Psy
3. As Long As You Love Me – Justin Bieber
4. We Are Never Ever Getting Back Together – Taylor Swift
5. Triumphant (Get’ Em) – Mariah Carey feat. Rick Ross & Meek Mill
6. I Was Here – Beyonce
7. Monster – Big Bang
8. Settle Down – No Doubt
8. Pound the Alarm – Nicki Minaj
10.I Love You – 2NE1
11.Like Money – Wonder Girls feat. Akon
12.Goin’ In – Jennifer Lopez feat. Flo Rida
13.Ready or Not – Bridgit Mendler
14.Wings – Little Mix
15.Hall of Fame – The Script feat. will.i.am

Glasove za pop top listu #53 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi!

OSTAVI KOMENTAR