Start Stars Hot News! Pop top lista #51 – Psy i “Gangnam Style” novi vladari pop...

Pop top lista #51 – Psy i “Gangnam Style” novi vladari pop top liste!

SHARE

“Gangnam Style” svoje prve nedelje na listi jedva je izbegao ispadanje, a sad je došao do svoje prve zvezdice!

null

Pesma o kojoj smo pisali dok je imala samo nekoliko miliona pregleda u međuvremenu je postala svetski hit ili još bolje rečeno fenomenen koji je došao u skoro svaki kraj planete a Psy je za K-pop napravio jedan džinovski korak napred! Naravno i zelena zvezdica koja označava pesmu sa najviše YouTube pregleda ostaje u njegovom vlasništvu!

null

Njegova jedina prava rivalka ove nedelje bila je dosadašnja šampionka Cheryl Cole, ali joj je Psy u poslednjem trenutku preoteo prvo mesto. U vrhu imamo i dva nova imena – Taylor Swift je skočila sa pozicije broj 8 na 3. mesto a Beyonce je kao debitant odmah zauzela 4. poziciju.

null

Veliki skok doživeo je No Doubt sa pesmom “Settle Down” dok su po čak pet pozicija izgubili Nicki Minaj, odnosno Justin Bieber. Najmanje vaših glasova osvojili su Karmin, Bella Thorne & Zendaya kao i dvostruki šampioni will.i.am feat. Eva Simons.

Njihova mesta ove nedelje popunjavaju tri izvođača koja do sad nisu bila na pop top listi! The Script je udružio snage sa will.i.amom na pesmi “Hall of Fame”, koja svima može da posluži kao inspiracija.

Svi koji su gledali seriju “Wizards of Waverly Place” verovatno znaju ko je Bridgit Mendler. 19-godišnja devojka izbacila je svoj prvi singl “Ready or Not”, koji je moramo priznati, prilično zarazan!

Na kraju, tu je Mariah Carey koja se vraća na scenu pesmom “Triumphant”, urađenom u njenom tipičnom pop/R&B fazonu uz dozu repa za koji su zaduženi Rick Ross i Meek Mill.

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi 51:

1. Gangnam Style – Psy
2. Under the Sun – Cheryl
3. We Are Never Ever Getting Back Together – Taylor Swift
4. I Was Here – Beyonce
5. Monster – Big Bang
5. Settle Down – No Doubt
7. Pound the Alarm – Nicki Minaj
8. Goin’ In – Jennifer Lopez feat. Flo Rida
9. I Love You – 2NE1
10.Like Money – Wonder Girls feat. Akon
11.As Long As You Love Me – Justin Bieber
12.Wings – Little Mix
13.Fashion Is My Kryptonite – Bella Thorne & Zendaya
14.This Is Love – will.i.am feat. Eva Simons
15.Hello – Karmin

Glasove za pop top listu #52 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi!

OSTAVI KOMENTAR