Start Stars Hot News! Pop top lista #50: Cheryl ne da prvo mesto, Nicki Minaj ekspresno...

Pop top lista #50: Cheryl ne da prvo mesto, Nicki Minaj ekspresno u vrhu!

SHARE

Sad kad je konačno uspela da se izbori za prvu poziciju, britanska pevačica ne želi tek tako da je prepusti, pa je došla do svoje druge zvezdice.

null

Ne možemo reći da je trka za prvo mesto bila posebno uzbudljiva – Cheryl je sakupila daleko više glasova od drugoplasirane Nicki Minaj, koja je ipak postigla fantastičan uspeh, jer je njen singl “Pound the Alarm” bio jedan od noviteta. U sam vrh, odnosno na treću poziciju stiže i sve popularniji “Gangnam Style”, a Psyovu pesmu zavolela je i Britney Spears, koja je čak izrazila želju da nauči koreografiju. Psy je zadržao i zelenu zvezdicu jer ima najviše YouTube pregleda od svih pesama na listi – uskoro će ih biti više od 100 miliona!

null

Raniji pobednici, will.i.am feat. Eva Simons i Big Bang ostali su pri vrhu, dok je No Doubt doživeo veliki pad, sa pozicije 4 na 10. mesto. Od noviteta dobro je startovala i Taylor Swift. “We Are Never Ever Getting Back Together” stigao je na vrhove mnogih lista, a trenutno vlada i u Americi, gde je konačno uspeo da skine “Call Me Maybe” sa vrha.

Naš treći novitet nije bio takve sreće – “I Can Only Imagine” Davida Guette u tandemu sa Chrisom Brownom i Lil Wayneom napustio je listu, zajedno sa duetom Pitbulla i Shakire, odnosno Nelly Furtado.

Na listu se vraća Karmin, vrlo interesantan američki dvojac koji kombinuje pop i rep muziku a njihov najnoviji singl nosi naziv “Hello”.

Dva potpuno nova imena na listi jesu dve dobro poznate devojke – Bella Thorne i Zendaya, koje su snimile pesmu “Fashion Is My Kryptonite”.

Na kraju, Beyonce se vraća na listu i to pesmom “I Was Here”. Iako ovo nije nova numera, video koji je snimljen za potrebe svetskog dana humanitarnih radnika učinio je pesmu izuzetno popularnom. Vaše želje ipak su bile presudan faktor da je uvrstimo na listu!

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi 49:

1. Under the Sun – Cheryl
2. Pound the Alarm – Nicki Minaj
3. Gangnam Style – Psy
4. This Is Love – will.i.am feat. Eva Simons
5. Monster – Big Bang
6. As Long As You Love Me – Justin Bieber
7. I Love You – 2NE1
8. We Are Never Ever Getting Back Together – Taylor Swift
9. Like Money – Wonder Girls feat. Akon
10.Settle Down – No Doubt
11.Wings – Little Mix
12.Goin’ In – Jennifer Lopez feat. Flo Rida
13.Get It Started – Pitbull feat. Shakira
14.I Can Only Imagine – David Guetta feat. Chris Brown & Lil Wayne
15.Spirit Indestructible – Nelly Furtado

Glasove za pop top listu #51 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi!

OSTAVI KOMENTAR