Start Stars Hot News! Pop top lista #49 – Konačno trijumf za Cheryl!

Pop top lista #49 – Konačno trijumf za Cheryl!

SHARE

Posle ko zna koliko drugih mesta, britanska pevačica konačno je nadmašila konkurenciju i stigla do svoje prve zvezdice.

null

Borba za vrh bila je žestoka, pa su za prvo mesto ozbiljno konkurisali raniji pobednici “This Is Love” ali i “Monster”, koji su sad na pozicijama 2 i 3. Može se reći da je ovo nedelja rekorda – osim što je stiglo više od 2000 vaših glasova, 14 od 15 pesama sakupilo ih je više od 100! U vrhu, najveći proboj napravili su No Doubt koji su stigli do mesta broj 4, dok je među novitetima najzapaženija K-pop senzacija Psy, na sedmom mestu. Koliko je “Gangnam Style” popularan, govori podatak da je ona već zaslužila , što nije pošlo za rukom niti jednom drugom K-pop izvođaču!

null

Drugi prošlonedeljni novitet koji je pronašao svoje mesto na listi jeste novi singl Nelly Furtado. Daleko manje uspešna bila je Kiana Brown koja već sad ispada sa liste, a njoj su se i pored velikog broja glasova, pridružile još Katy Perry odnosno Mark Ronson feat. Katy B.

Na pop top listu ove nedelje se vraćaju tri dobro poznata izvođača. Nicki Minaj predstavila je singl “Pound the Alarm” a sudeći po vašim željama da ovu pesmu uvrstimo na listu, ona neće imati problema da na njoj i ostane.

Posle kraće pauze vratio se i David Guetta sa “I Can Only Imagine”, dens numerom u kojoj je snage udružio sa hip-hop i R&B zvezdama Lil Wayneom i Chrisom Brownom.

Naravno, nije bilo šanse da izostavimo i “We Are Never Ever Getting Back Together”, novu pesmu Taylor Swift koja je postala najbrže prodavani singl jednog ženskog izvođača u Americi! Sigurno smo da i na našoj listi Tay ima velike šanse da se probije u sam vrh!

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi 49:

1. Under the Sun – Cheryl
2. This Is Love – will.i.am feat. Eva Simons
3. Monster – Big Bang
4. Settle Down – No Doubt
5. I Love You – 2NE1
6. Like Money – Wonder Girls feat. Akon
7. Gangnam Style – Psy
8. Wings – Little Mix
9. As Long As You Love Me – Justin Bieber
10. Get It Started – Pitbull feat. Shakira
11. Spirit Indestructible – Nelly Furtado
12. Goin’ In – Jennifer Lopez feat. Flo Rida
13. Wide Awake – Katy Perry
14. Anywhere in the World – Mark Ronson feat. Katy B
15. Hey Chica – Kiana Brown

Glasove za pop top listu #50 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi!

OSTAVI KOMENTAR