Start Stars Hot News! Pop top lista #48 – will.i.am ponovo na vrhu, odlazak “Boyfrienda”

Pop top lista #48 – will.i.am ponovo na vrhu, odlazak “Boyfrienda”

SHARE

Borba za prvo mesto na ovonedeljnoj listi bila je vrlo žestoka, a kao pobednici izašli su will.i.am i Eva Simons, okončavši vladavinu Big Banga.

null

“This Is Love” tako je po drugi put došao do vrha liste, dok je Big Bang i pored velikog broja vaših glasova pao do pozicije broj 4. Mesto broj dva po ko zna koji put zadržala je Cheryl Cole, a iako je Olimpijada završena, sjajno treće mesto zauzimaju Mark Ronson i Katy B. Justin Bieber nije ispunio očekivanja i već je skliznuo na poziciju broj 6. Skrećemo pažnju i na to da se osim Big Banga i drugi korejski izvođači odlično drže. Wonder Girls su sedme a 2NE1 pete.

null

Od prošlonedeljnih noviteta, preživeli su No Doubt i Little Mix, a iste sreće nije bila P!nk sa svojim novim singlom. Osim, nje opraštamo se od dueta Rockmafie i Miley Cyrus ali i “Boyfrienda” Justina Biebera, koji je čak 6 puta bio na vrhu liste i biće jedan od kandidata za hit godine, kao i sve druge pesme koje su osvojile barem jednu zvezdicu.

Ovonedeljni noviteti prilično su šarenoliki. 14-godišnja Kiana Brown debituje na našoj listi simpatičnom letnjom pesmom “Hey Chica”. Sigurni smo da će se za ovu mladu devojku tek čuti!

Zahvaljujući vašim željama, na listu stiže i Nelly Furtado, koja se vraća novim singlom, “Spirit Indestructible”. Ovo je ujedno debi kanadske muzičarke na našoj Pop top listi!

Na kraju, K-pop senzacija Psy i njegov hit “Gangnam Style” prevazišli su granice Južne Koreje i stigli u svaki kutak sveta, a čak su zainteresovali i muzičare kao što je Justin Bieber, T-Pain ili Robbie Williams. Da li će i u Srbiji “Gangnam Style” groznica biti jaka?

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi 48:

1. This Is Love – will.i.am feat. Eva Simons
2. Under the Sun – Cheryl
3. Anywhere in the World – Mark Ronson feat. Katy B
4. Monster – Big Bang
5. I Love You – 2NE1
6. As Long As You Love Me – Justin Bieber
7. Like Money – Wonder Girls feat. Akon
8. Settle Down – No Doubt
9. Get It Started – Pitbull feat. Shakira
10. Goin’ In –  Jennifer Lopez feat. Flo Rida
11. Wide Awake – Katy Perry
12. Wings – Little Mix

13. Morning Sun – Rockmafia feat. Miley Cyrus
14. Blow Me (One Last Kiss) – P!nk
15. Boyfriend – Justin Bieber

Glasove za pop top listu #49 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi.

OSTAVI KOMENTAR