Start Stars Hot News! Pop top lista #47 – K-pop i dalje vlada, Big Bang ponovo...

Pop top lista #47 – K-pop i dalje vlada, Big Bang ponovo na vrhu!

SHARE

Big Bang je zaradio i svoju četvrtu zvezdicu, a među pet su i pesme druga dva K-pop izvođača, 2NE1 i Wonder Girls.

null

Big Bang bio je izuzetno ubedljiv pa je lako došao do novog trijumfa, a u vrhu liste su mu se pridružile i 2NE1 na poziciji broj 3 i Wonder Girls feat. Akon na mestu broj 5. Ipak, najbolji od start od čak pet noviteta zabeležili su Rockmafia i Miley Cyrus, pa je tako pesma “Morning Sun” već na poziciji broj 4! Ipak, najbliža tome da prekine dominaciju Big Banga jeste Cheryl Cole, koja je je i ove nedelje na drugom mestu sa pesmom “Under the Sun”.

null

Može se reći da ove nedelje niste bili raspoloženi za velike promene na listi. Od prošlonedeljnih noviteta “preživeli” su još i Jennifer Lopez feat. Flo Rida, odnosno novo lice, Connor Maynard. Takve sreće nije bio Cover Drive koji nije uspeo da se izbori za jednu od spasonosnih pozicija. Sa liste ove nedelje ispadaju još B.o.B feat. Taylor Swift, odnosno Maroon 5.

I dalje smo preplavljeni novitetima, pa smo imali veliki problem da odaberemo koje će se tri nove pesme naći na listi. Duet Owl Cityja i Carly Rae Jepsen vesela je letnja pesma i već ima mnogo obožavalaca, a videćemo može li na sam vrh liste.

Justin Bieber će ove nedelje imati dve pesme na listi, jer će na njoj pored “Boyfrienda” biti i njegov novi singl, “As Long As You Love Me”, za koji je u sredu predstavljen zaista sjajan spot.

Duet latino superzvezda Pitbulla i Shakire takođe je jedna od pesama koju ste nam dosta tražili a i za nju je pre nekoliko dana predstavljen spot.

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi 46:

1. Monster – Big Bang
2. Under the Sun – Cheryl
3. I Love You – 2NE1
4. Morning Sun – Rockmafia feat. Miley Cyrus
5. Like Money – Wonder Girls feat. Akon
6. This Is Love – will.i.am feat. Eva Simons
7. Anywhere in the World – Mark Ronson feat. Katy B
8. Boyfriend – Justin Bieber
9. Goin’ In – Jennifer Lopez feat. Flo Rida
10. Timebomb – Kylie Minogue
11. Wide Awake – Katy Perry
12. Vegas Girl – Connor Maynard

13. Both of Us – B.o.B feat. Taylor Swift
14. Explode – Cover Drive
15. One More Night – Maroon 5

Glasove za pop top listu #47 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi.

OSTAVI KOMENTAR