Start Stars Hot News! Pop top lista #45: K-pop dominacija, sjajan start noviteta i veliko spremanje...

Pop top lista #45: K-pop dominacija, sjajan start noviteta i veliko spremanje liste

SHARE

Big Bang se nakon jedne nedelje pauze vratio na vrh liste, a popularnost K-popa potvrđuje i 2NE1, koji je stigao do odlične pozicije broj 3.

null

Big Bang je osvojio tačno polovinu od ukupnog broja vaših glasova za Pop top listu, pa ne čudi što je na ubedljivom prvom mestu i što je došao do svoje treće zvezdice. Njihove koleginice iz 2NE1 takođe su sjajno prošle, pa su se popele do pozicije broj 3.

null

Najprijatnije iznenađenje svakako su prošlonedeljne noviteti, koji su odmah zauzeli visoka mesta. Cheryl Cole je sa “Under the Sun” već na poziciji broj 2, a trese vas i olimpijska groznica, s obzirom da je saradnja Marka Ronsona i Katy B. pod nazivom “Anywhere in the World” stigla do 4. mesta. Može se reći da se ostale pozicije nisu drastično menjale, osim što je prošlonedeljna pobednica Kylie Minogue sa prve skliznula na poziciju broj 7.

Iako mislimo da su sve pesme na Pop top listi prilično sveže, ove nedelje napravili smo velike promene, iz prostog razloga što se pojavio OGROMAN broj noviteta, a neki od njih moraće da sačekaju sledeću nedelju kako bi dobili svoju šansu. Sa liste su zato ispali Turn up the Radio (Madonna), Girl Like You (Jedward), Whistle (Flo Rida), Friends (Aura Dione) ali i Cheryl, čiji je singl Call My Name čak 5 puta bio na poziciji broj 1!

http://youtu.be/ZD8Fp4Lf6Ys

Nije bilo lako odabrati kojih pet pesama će ove nedelje ući na listu, ali znali smo da jedna od njih mora biti Miley Cyrus s pesmom “Morning Sun”, jer ste nam to bezbroj puta tražili.

Jennifer Lopez i Flo Rida vraćaju se na listu zajedničkom pesmom “Goin’ In”, urađenu za novi nastavak filma Step Up. Sigurni smo da će je J.Lo izvesti i za svoju publiku na koncertu u Beogradu.

Connor Maynard debituje na našoj listi pesmom “Vegas Girl”. Karijera mladog Britanca kojeg mnogi upoređuju sa Justinom Bieberom (iako on to nimalo ne voli) ide uzlaznom putanjom, a videćemo da li je to dovoljno da ostavi zapažen uspeh i na našoj listi.

Još jedno potpuno novo ime jeste Cover Drive, bend sa Barbadosa koji nam predstavlja svoj zarazni novi singl “Explode”. Grupa je inače već nastupala na koncertima Rihanne, a sigurni smo kako će vam se ova pesma dopasti!

K-pop lagano preuzima našu listu, ali kako se Big Bang i 2NE1 visoko kotiraju, jasno je da na njoj ima mesta i za Wonder Girls i njihov duet sa Akonom. Ovo je ujedno i prva K-pop pesma na listi koja je u potpunosti na engleskom jeziku!

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi 45:

1. Monster – Big Bang
2. Under the Sun – Cheryl
3. I Love You – 2NE1
4. Anywhere in the World – Mark Ronson feat. Katy B.
5. This Is Love – will.i.am feat. Eva Simons
6. Both of Us – B.o.B feat. Taylor Swift
7. Timebomb – Kylie Minogue
8. Wide Awake – Katy Perry
9. Boyfriend – Justin Bieber
10. One More Night – Maroon 5
11. Friends – Aura Dione
12. Girl Like You – Jedward
13. Whistle – Flo Rida
14. Call My Name – Cheryl
15. Turn Up the Radio – Madonna

Glasove za pop top list #46 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi.

OSTAVI KOMENTAR