Start Stars Hot News! Pop top lista #44 – Kakav finiš! Kylie srušila Big Bang sa...

Pop top lista #44 – Kakav finiš! Kylie srušila Big Bang sa vrha liste!

SHARE

Pre dve nedelje Kylie je jedva ostala na pop top listi, prošle nedelje vratila se u vrh, a sad je došla i do svoje prve zvezdice!

null

Prelepa australijska pevačica sve nas je osvojila neodoljivom pesmom “Timebomb” za koji je snimila i sjajan spot. Neverovatno je da je Kylie ove godine proslavila 44. rođendan (što je čini najstarijim izvođačem koji se ikad našao na vrhu pop top liste!) jer je teško poverovati da ima i 30!

null

Prošlonedeljna velika četvorka ostala je u vrhu, ali je došlo do sitnijih pomeranja. Big Bang je pao na poziciju broj 2, will.i.am feat. Eva Simons takođe su skliznuli za jednu poziciju, a neobični duet B.O.Bja i Taylor Swift ostao je na mestu broj 4.

Vredno je pomenuti i kako se Justin Bieber vratio u širi vrh, dok su veće padove doživele pesme “Friends” i “One More Night”, sastava Maroon 5.

null

Sa druge strane, sva tri noviteta solidno su startovala. 2NE1 je već na mestu broj 6, Florida je osmi a Jedward na poziciji broj 11. Sa liste su ove nedelje ispali “Lemonade” (Alexandra Stan), Princess of China (Coldplay feat. Rihanna) i daleko najstarija pesma, Part of Me (Katy Perry).

Ove nedelja u znaku je početka Olimpijade, pa je pravo vreme da na listu stigne Coca-Colina olimpijska himna pod imenom “Anywhere in the World” iza koje stoje dobro poznati Mark Ronson i Katy B. Ukoliko pratite Coca-Cola webisode koje svakodnevno objavljujemo na Bravo.rs, sigurno ste dobro upoznati s ovom numerom.

“Turn up the Radio” treći je singl s novog Madonninog albuma “MDNA”, a slavni bloger Perez Hilton smatra je najboljom pesmom na njemu. Hoće li ona proći bolje od “Girl Gone Wild” i “Give Me All Your Luvin'” koje su ekspresno ispale sa liste?

Na kraju, nakon strašno uspešnog singla “Call My Name” koji je do sad sakupio 5 zvezdica na našoj listi, Cheryl Cole ove nedelje predstavlja spot za “Under the Sun”, bez dileme jednu od najboljih pesama sa njenog novog albuma. Verujemo zato da i ova numera može doći u sam vrh liste.

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi 44:

1. Timebomb – Kylie Minogue
2. Monster – Big Bang
3. This Is Love – will.i.am feat. Eva Simons
4. Both of Us – B.o.B feat. Taylor Swift
5. Boyfriend – Justin Bieber
6. I Love You – 2NE1
7. Wide Awake – Katy Perry
8. Whistle – Flo Rida
9. Call My Name – Cheryl
10. Friends – Aura Dione feat. Rock Mafia
11. Girl Like You – Jedward
12. One More Night – Maroon 5

13. Princess of China – Coldplay feat. Rihanna
14. Lemonade – Alexandra Stan
15. Part of Me – Katy Perry

Glasove za Pop top listu #45 možete ostaviti ovde. Kao i uvek, na ovoj stranici ali i na stranici pop top liste možete ostaviti predloge pesama koje biste naredne nedelje voleli da vidite na listi.

OSTAVI KOMENTAR