Start Stars Hot News! Pop top lista #43 – Big Bang ponovo ubedljiv, nove velike promene...

Pop top lista #43 – Big Bang ponovo ubedljiv, nove velike promene u vrhu liste

SHARE

Jedan od najpopularnijih K-pop sastava bez problema je sačuvao prvu poziciju na listi, ali i omogućio da se na njoj nađe i još jedno dobro poznato ime sa muzičke scene Koreje.

Big Bang je sam osvojio trećinu od svih vaših glasova i praktično nije imao konkurenciju ove nedelje. Momci najavljuju da bi uskoro mogli snimiti neke pesme na engleskom, ali jezička barijera vam očigledno ne predstavlja problem.

null

Hvalospeve ove nedelje zaslužuje i dvojac will.i.am i Eva Simons koji su se vratili na poziciju broj 2 ali i Kylie Minogue, jer je skočila sa pozicije 12 na mesto broj 4. Spisak pesama koje su sakupile barem 100 glasova završava još jedan duet, B.o.B feat. Taylor Swift.

null

Sve ostale pesme dobile su mnogo manje vaših glasova. Justin Bieber i Cheryl Cole lagano tonu ka dnu liste, a već prastari hit Katy Perry “Part of Me” je ponovo uspeo da izbegne ispadanje sa liste. Tri pesme od kojih smo se oprostili jesu “Dark Side” (Kelly Clarkson), “Euphoria” (Loreen) odnosno “Imagine” (Tone Damli feat. Eric Saade).

Ovonedeljna osveženja vrlo su šarenolika. Jedward se vraća pesmom Girl Like You, koja će pokušati da ostavi bolji utisak nego “Young Love”.

Flo Ridin singl “Whistle” nešto je starija pesma, ali smo odlučili da je na listu uvrstimo isključivo jer nam vi to tražite u velikom broju. Da li to znači da će ova pesma jurišati na vrh liste?

Na kraju, kao što smo rekli, Big Bang napravio je mesta za još jednu k-pop pesmu na listi. U pitanju je “I Love You”, novi singl megapopularne grupe 2NE1. Čak iako vam korejska pop muzika zvuči tako daleko, preslušajte je!

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi 43:

1. Monster – Big Bang
2. This Is Love – will.i.am feat. Eva Simons
3. Timebomb – Kylie Minogue
4. Both of Us – B.o.B feat. Taylor Swift
5. Wide Awake – Katy Perry
6. Friends – Aura Dione feat. Rock Mafia
7. Princess of China – Coldplay feat. Rihanna
8. One More Night – Maroon 5
9. Boyfriend – Justin Bieber
10. Call My Name – Cheryl
11. Lemonade – Alexandra Stan
12. Part of Me – Katy Perry
13. Euphoria – Loreen
14. Imagine – Tone Damli feat. Eric Saade
15. Dark Side – Kelly Clarkson

Glasove za pop top listu #44 možete ostaviti ovde. Naravno, uvek smo raspoloženi da čujemo vaše predloge za novu top listu!

OSTAVI KOMENTAR