Start Stars Hot News! Pop top lista #42 – Vladavina K-popa, Big Bang na vrhu!

Pop top lista #42 – Vladavina K-popa, Big Bang na vrhu!

SHARE

Ovonedeljnu listu obeležio je žestok duel Big Banga i Katy Perry, a popularni korejski bend na kraju je odneo veliku pobedu!

Katy_Perry_Part_of_Me_press_conference_portraits_by_Magnus_Sundholm_11

“Monster” je tako po drugi put ušao u istoriju, jer ne samo da je prva K-pop pesma na jednoj Bravo listi već je i prva koja je stigla do pozicije broj 1. Sa druge strane, ni fanovi Katy Perry ne moraju biti nezadovoljni – američka pevačica sakupila je više od 550 glasova što je neverovatan rezultat, a u odnosu na prošlu nedelju, popela se za jednu poziciju.

11504781

U senci žestoke borbe za zvezdicu ostale su sve ostale pesme. Dosadašnja šampiona Cheryl Cole skliznula je na poziciju broj 3, a odmah iza su još dva bivša pobednika liste, will.i.am feat. Eva Simons odnosno Justin Bieber. Aura Dione nastavila je lagano da se penje, dok je sa druge strane Kylie Minogue doživela strahoviti pad i jedva ostala na listi. Od dva prošlonedeljna noviteta preživela je samo Alexandra Stan, ali je na prilično niskoj poziciji, pa je u opasnosti da ispadne već sledeće nedelje. Osim za Innu, mesta na listi više nema za trio Wisin & Yandel i Jennifer Lopez kao i Ivi Adamou.

[youtube 9mJcqzTcT5A]

No, nema razloga za žaljenjem, jer na listu stižu tri interesantna noviteta! Eric Saade se posle malo duže pauze vraća duetom sa prelepom Tone Damli, pa će u spotu moći da uživaju i devojke i momci!

[youtube 1sa9qeV6T0o]

Saradnja repera i kantri pevačice nije nešto što je moglo da se očekuje zar ne? Međutim, B.O.B i Taylor Swift dokazuju da ova kombinacija može jako lepo da funkcioniše.

[youtube fwK7ggA3-bU]

Na kraju, bilo je nemoguće preskočiti novi singl grupe Maroon 5, koja je ovih dana izbacila i svoj novi album. “One More Night” se i nama jako dopao ali o plasmanu ove pesme odlučiće kao i uvek, samo vaši glasovi.

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi 42:

1. Monster – Big Bang
2. Wide Awake – Katy Perry
3. Call My Name – Cheryl
4. This Is Love – will.i.am feat. Eva Simons
5. Boyfriend – Justin Bieber
6. Friends – Aura Dione feat. Rock Mafia
7. Euphoria – Loreen
8. Princess of China – Coldplay feat. Rihanna
9. Part of Me – Katy Perry
10. Dark Side – Kelly Clarkson
11. Lemonade – Alexandra Stan
12. Timebomb – Kylie Minogue
13. La La Love – Ivi Adamou
14. Crazy, Sexy, Wild – Inna
15. Follow the Leader – Wisin & Yandel feat. Jennifer Lopez

Glasove za pop top listu #43 možete ostaviti ovde.

I sledeće nedelje na listu ulaze 3 noviteta, a jedan od njih sigurno će biti neka od K-pop pesama! Kao i uvek, čekamo i vaše predloge, a neke od njih smo usvojili na novoj listi! Vodite računa da u obzir dolaze samo novije pesme, obavljene makar u junu mesecu.

OSTAVI KOMENTAR