Start Stars Hot News! Pop top lista #41 – Povratak Cheryl i muzička invazija iz komšiluka

Pop top lista #41 – Povratak Cheryl i muzička invazija iz komšiluka

SHARE

Vladavina will.i.ama završena je nakon samo nedelju dana, pa se na vrh liste ponovo vratila Cheryl Cole i prigrabila svoju petu zvezdicu.

AP46Dk31

Proširenje liste na 15 pesama definitivno je razdrmalo vrh liste, pa se tako na poziciji broj 3 našao novi singl Katy Perry, “Wide Awake”. Od čak šest noviteta, pet njih je ostalo na listi. Jako dobro su startovali Aura Dione, Coldplay feat. Rihanna i posebno prva K-pop pesma u istoriji liste, “Monster” grupe BIGBANG. Nama ste time poslali poruku da K-pop muzika može da se izbori za zapažen plasman na listi.

Od vaših gotovo 900 glasova, ove nedelje najmanje je pripalo Usheru i pesmi “Scream”, odnosno Jedwardu, koji su zauzeli ubedljivo poslednje mesto i jedini su novitet koji je odmah ispao sa liste. Ove nedelje jedva su preživele Loreen i Ivi Adamou kao i već prastara pesma Katy Perry “Part of Me”, pa je sigurno da neke od ovih pesama provode poslednje dane na listi.

[youtube Dn1XoRWBjJA]

Noviteti nam ove nedelje dolaze iz Rumunije, a u glavnoj ulozi jesu neke od najvećih muzičkih zvezda ove zemlja. Jedna od njih je svakako Inna, koja nam predstavlja svoj novi singl “Crazy Sexy Wild”. Sigurni smo da će se ljubiteljima dobre dens muzike ova pesma sigurno dopasti.

[youtube HrbHjsQC2zA]

Za razliku od Inne, njena zemljakinja Alexandra Stan pripremila nam je znatno sporiju pesmu, idealnu za popodnevno kuliranje u ovim vrelim danima. Alexandra je prvi put na našoj listi, hoćete li joj poželeti dobrodošlicu svojim glasovima?

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi 41:

1. Call My Name – Cheryl
2. This Is Love – will.i.am feat. Eva Simons
3. Wide Awake – Katy Perry
4. Timebomb – Kylie Minogue
5. Boyfriend – Justin Bieber
6. Monster – BIGBANG
7. Friends – Aura Dione feat. Rock Mafia
8. Princess of China – Coldplay feat. Rihanna
9. Follow the Leader – Wisin & Yandel feat. Jennifer Lopez
10. Euphoria – Loreen
11. La La Love – Ivi Adamou
12. Dark Side – Kelly Clarkson
13. Part of Me – Katy Perry
14. Scream – Usher
15. Young Love – Jedward

Glasove za pop top listu #42 možete ostaviti ovde.

OSTAVI KOMENTAR