Start Stars Hot News! Pop top lista #38 – Cheryl ponovo na vrhu, odličan start za...

Pop top lista #38 – Cheryl ponovo na vrhu, odličan start za Ivi Adamou

SHARE

Sjajna britanska pevačica koja će u petak objaviti svoj novi album nastavlja da dominira top listom, pa je ponovo vrlo ubedljivo stigla do prve pozicije i svoje treće zvezdice.

null

Njoj su ponovo bili najbliži drugoplasirani Justin Bieber (koji je “oteo” zelenu zvezdicu Katy Perry, jer sad imaš više YouTube pregleda) i trećeplasirana Jennifer Lopez. Pitamo se, da li će “Follow the Leader” biti jedna od pesama koju će nam J.Lo pevati uživo u novembru u Beogradskoj areni?

null

Evrovizijski noviteti opravdali su očekivanja, pa su sve tri pesme uspele da se izbore za opstanak na listi, iako je konkurencija vrlo žestoka! Među njima, najviše vaših glasova dobila je predstavnica Kipra, Ivi Adamou koja je odmah zauzela visoko četvrto mesto, Loreen je odmah iza nje na poziciji broj 5, dok je Željko Joksimović obezbedio spasonosnu poziciju broj 8. Dva poslednja mesta ovog puta zauzele su Rihanna i Shakira.

Ako ste nekim čudom zaboravili da leto stiže za par dana, na to će vas sigurno podsetiti naši ovonedeljni noviteti.

[youtube 5EVhiBGvVFc]

Prvi od njih jeste Oceana, čiji je singl “Endless Summer” oficijalna pesma šampionata Evrope u fudbalu, koje je u punom jeku! Sigurno smo da ste ovu veselu i zaraznu pesmu sigurno čuli,a da to možda niste ni znali.

[youtube Tog4FpNCjQ0]

Drugi novitet jeste duet Jay Seana i Pitbulla. Gotovo svaka pesma u kojoj se popularni ćelavac pojavi postane hit, a videćemo da li i vi mislite da ona zaslužuje visoko mesto na top listi.

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi 38:

1. Call My Name – Cheryl
2. Boyfriend – Justin Bieber
3. Follow the Leader – Wisin & Yandel feat. Jennifer Lopez
4. La La Love – Ivi Adamou (Kipar)
5. Euphoria – Loreen (Švedska)
6. Part of Me – Katy Perry
7. Calliente – Inna
8. Nije Ljubav Stvar – Željko Joksimović (Srbija)
9. Where Have You Been – Rihanna
10. Addicted to You – Shakira

Glasove za pop top listu 38 možete ostaviti ovde.

OSTAVI KOMENTAR