Start Stars Hot News! Pop top lista #35 – Justin Bieber ponovo najbolji, odlazi Britney Spears

Pop top lista #35 – Justin Bieber ponovo najbolji, odlazi Britney Spears

SHARE

“Boyfriend” je i ove nedelje ostao na prvom mestu iako je imao žestoku konkurenciju u vidu Cheryl Cole.

Britanska pevačica je nekoliko dana čak bila u vođstvu ali je Justin ponovo imao odličan finiš, pa je odneo prilično ubedljivu pobedu. Njemu je ovo čak šesta osvojena zvezdica.

null

Cheryl Cole zadržala je ubedljivo svoju poziciju broj 2 dokazavši da njen plasman u vrh nije bio slučajnost. U vrhu je ostao i One Direction s “One Thing” a pridružila mu se i Shakira, čija je pesma “Addicted To You” sjajno startovala. Samo za dlaku manje uspešan je novi singl One Directiona “More Than This”, koji je na poziciji broj 5.

null

Prilično sigurni na svojim pozicijama u sredini liste jesu Katy Perry i Rihanna, dok će Demi Lovato ove nedelje verovatno žestoko morati da se bori za opstanak na listi, jer je trenutno tek osma.
Sa liste je ove nedelje ispala Jennifer Lopez, ali i Britney Spears čiji je “Criminal” na listi bio od početka od oktobra prošle godine i osvojio je neverovatnih 15 zvezdica, što je rezultat vredan poštovanja.

[youtube KRaWnd3LJfs]

Na njihova mesta dolaze dva noviteta. Maroon 5 je objavio singl Payphone u saradnji s Wiz Khalifom, a ova pesma koju prati vrlo zanimljiv spot, već je u vrhu top lista.

[youtube OsiLDFkZQb8]

Drugi novitet jeste nova pesma Professor Greena, koji debituje na našoj listi. Ova numera predstavlja vrlo interesantnu kombinaciju žanrova, pa smo sigurni da će vam se njen brzi ritam dopasti.

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi 35:

1. Boyfriend – Justin Bieber
2. Call My Name – Cheryl
3. One Thing – One Direction
4. Addicted to You – Shakira
5. More Than This – One Direction
6. Part of Me – Katy Perry
7. Where Have You Been – Rihanna
8. Give Your Heart A Break – Demi Lovato
9. Criminal – Britney Spears
10. Dance Again – Jennifer Lopez feat. Pitbull

Glasove za pop top listu 36 možete ostaviti ovde.

OSTAVI KOMENTAR