Start Stars Hot News! Pop top lista #34 – Cheryl Cole razdrmala vrh

Pop top lista #34 – Cheryl Cole razdrmala vrh

SHARE

Očekivali smo da će Justin Bieber i ove nedelje ubedljivo ostati na prvom mestu, ali zato je sjajan start debitantkinje Cheryl Cole pravo iznenađenje.

null

“Boyfriend” je ovog puta sakupio gotovo 50% vaših glasova i ostaje na ubedljivom prvom mestu sa već petom zvezdicom u nizu. Odmah iza njega je sjajna Cheryl Cole koja je uspela da nadmaši One Direction i tako ostvari nezabeleženo dobar start!

null

Iza velike trojke koja je jedina sakupila više od 100 vaših glasova ostala je Britney Spears na poziciji broj 4, a u sredini liste su još uvek sigurne Katy Perry, Demi Lovato kao i Rihanna. Jennifer Lopez je za samo jedan glas nadmašila Nicki Minaj i njenu pesmu “Starships”, koja napušta listu nakon samo dve nedelje boravka, što je neprijatno iznenađenje. Osim nje, ove nedelje opraštamo se i od sastava The Wanted.

[youtube MntbN1DdEP0]

Njihova mesta popuniće dva izuzetno voljena imena. Shakira se vraća na listu brzom i veselom pesmom “Addicted To You” koju ćemo sigurno služati ovog leta, a interesantno je da je ova numera i pored engleskog naziva, gotovo u potpunosti na španskom.

[youtube b-RQIN3wo5U]

Drugi novitet jesu One Direction, koji su nam prošle nedelje predstavili svoj novi singl, “More Than This”. Videćemo da li će s ovom pesmom bend konačno dostići prvo mesto na pop top listi.

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi 34:

1. Boyfriend – Justin Bieber
2. Call My Name – Cheryl
3. One Thing – One Direction
4. Criminal – Britney Spears
5. Part of Me – Katy Perry
6. Give Your Heart A Break – Demi Lovato
6. Where Have You Been – Rihanna
8. Dance Again – Jennifer Lopez feat. Pitbull
9. Starships – Nicki Minaj
10. Chasing the Sun – The Wanted

Glasove za pop top listu 35 možete ostaviti ovde.

OSTAVI KOMENTAR