173
Pop top lista #34 – Cheryl Cole razdrmala vrh

Pop top lista #34 – Cheryl Cole razdrmala vrh

173
SHARE

Očekivali smo da će Justin Bieber i ove nedelje ubedljivo ostati na prvom mestu, ali zato je sjajan start debitantkinje Cheryl Cole pravo iznenađenje.

null

“Boyfriend” je ovog puta sakupio gotovo 50% vaših glasova i ostaje na ubedljivom prvom mestu sa već petom zvezdicom u nizu. Odmah iza njega je sjajna Cheryl Cole koja je uspela da nadmaši One Direction i tako ostvari nezabeleženo dobar start!

null

Iza velike trojke koja je jedina sakupila više od 100 vaših glasova ostala je Britney Spears na poziciji broj 4, a u sredini liste su još uvek sigurne Katy Perry, Demi Lovato kao i Rihanna. Jennifer Lopez je za samo jedan glas nadmašila Nicki Minaj i njenu pesmu “Starships”, koja napušta listu nakon samo dve nedelje boravka, što je neprijatno iznenađenje. Osim nje, ove nedelje opraštamo se i od sastava The Wanted.

[youtube MntbN1DdEP0]

Njihova mesta popuniće dva izuzetno voljena imena. Shakira se vraća na listu brzom i veselom pesmom “Addicted To You” koju ćemo sigurno služati ovog leta, a interesantno je da je ova numera i pored engleskog naziva, gotovo u potpunosti na španskom.

[youtube b-RQIN3wo5U]

Drugi novitet jesu One Direction, koji su nam prošle nedelje predstavili svoj novi singl, “More Than This”. Videćemo da li će s ovom pesmom bend konačno dostići prvo mesto na pop top listi.

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi 34:

1. Boyfriend – Justin Bieber
2. Call My Name – Cheryl
3. One Thing – One Direction
4. Criminal – Britney Spears
5. Part of Me – Katy Perry
6. Give Your Heart A Break – Demi Lovato
6. Where Have You Been – Rihanna
8. Dance Again – Jennifer Lopez feat. Pitbull
9. Starships – Nicki Minaj
10. Chasing the Sun – The Wanted

Glasove za pop top listu 35 možete ostaviti ovde.

14 KOMENTARA

  1. Da, ali singl i spot su tek sad objavljeni :) Isto važi i za Shakiru ali i neke druge pesme koje su odavno na listi. Muzičari često izbace album, pa tek posle nekoliko meseci i spot za neku od pesama na njemu.

  2. Inace More Than This u opste nije novi singl…xDD da se niste malo zeznuli? Pesma je izasla kad i album …:PP znaci ono =.=

    • “More Than This” jeste novi singl, spot je objavljen pre nekoliko dana a pesma će biti u prodaji tek od 17. juna. Vaši glasovi uostalom određuju hoće li ostati na listi ili ne :)

  3. To bre Cheryl!!!

    Ne mogu da verujem da pored 3 miliona novih i sto puta boljih pesama,neko jos uvek glasa za ”Criminal”…to joj je najgora pesma sa proslog albuma…I ne mogu da verujem da je Rihanna samo sesto mesto….I da je Nicki Minaj ispala…

  4. a jeste joj lepa pesma…ljudima kad tad dosadi ako svaki dan slusaju jednu istu pesmu kao ja Boyfrend… :/// uvek trazim nesto novo…. noh8

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.