Start Stars Hot News! Pop top lista #33 – ponovo bez neizvesnosti, “Boyfriend” dominira

Pop top lista #33 – ponovo bez neizvesnosti, “Boyfriend” dominira

SHARE

Iako je izgubio deo glasova od prošle nedelje, Justin Bieber bez problema je došao do svoje 4. zvezdice.

“Boyfriend” je tako ostao naš jedini kandidat za hit godine, jer niti jedna druga pesma objavljena 2012. nije stigla na vrh liste. Ovoj pesmi se smeši i zelena zvezdica koju dodeljujemo najgledanijem YouTube spotu, jer već sad ima gotovo 20 miliona pregleda.

null

Ipak, ona za sad i dalje pripada One Directionu koji ne uspeva da se pomeri sa pozicije broj 2, a sa mnogo glasova zaostatka, treću poziciju ove nedelje dele Britney Spears i Katy Perry. Svoja mesta u sredini zadržale su Demi Lovato i Jennifer Lopez, a pridružila im se i Nicki Minaj, koja je debitovala prošle nedelje. I drugi novitet, “Chasing the Sun” grupe The Wanted je uspešno startovao, jer je uspeo da se izbori za spasonosnu poziciju broj 8. Sa liste su tako ispale debitantkinje Kat Graham i Rita Ora.

[youtube HBxt_v0WF6Y]

Njihova mesta popuniće dve vrlo poznate devojke. Nakon “We Found Love”, Rihanna se na listu vraća još jednom dens numerom “Where Have You Been”, skinutom s aktuelnog albuma “Talk That Talk”.

[youtube IYT6rbxNn30]

Drugi novitet je povratnički singl Cheryl Cole, odnosno Cheryl, kako insistira da je sad zovemo. Pesma pod nazivom “Call My Name” njen je pokušaj da nakon Evrope osvoji i ostatak sveta, a videćemo može li za početak da osvoji vaše glasove.

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi 33:

1. Boyfriend – Justin Bieber
2. One Thing – One Direction
3. Criminal – Britney Spears
3. Part of Me – Katy Perry
5. Give Your Heart A Break – Demi Lovato
6. Starships – Nicki Minaj
7. Dance Again – Jennifer Lopez feat. Pitbull
8. Chasing the Sun – The Wanted
9. Put Your Graffiti On Me – Kat Graham
10. How We Do – Rita Ora

Glasove za pop top listu 34 možete ostaviti ovde.

OSTAVI KOMENTAR