Start Stars Hot News! Pop top lista #31 – nedelja Justina Biebera i brit popa

Pop top lista #31 – nedelja Justina Biebera i brit popa

SHARE

Nakon što je prošle nedelje došao na vrh liste, Justin Bieber je svojim singlom “Boyfriend” ovog puta bukvalno rasturio konkurenciju!

Biebs je osvojio čak 48% vaših glasova, što znači da ih je sakupio gotovo koliko i svi ostali izvođači zajedno. Pritom, mladi pevač još uvek nije ni izbacio spot za ovu pesmu.  One Direction je po ko zna koji put ostao na poziciji broj dva i to sa trostruko manjim brojem glasova, a mesta u vrhu još uvek ima i za Britney Spears.

null

U sredini liste ostali su Kat Graham, Demi Lovato i Jennifer Lopez, dok se za opstanak na listi ponovo vodila velika borba. Osim dueta DEV i Enrique Iglesiasa koji je ostao ubedljivo poslednji, najlošije je prošla Miley Cyrus, koju je za 4 glasa nadmašila Katy Perry, dok je novitet “Laserlight” debitovao na solidnom 7. mestu.

Ako vam se ne dopada što se na top listi stalno vrte već poznata imena, ove nedelje predstavljamo vam dva izvođača koja do sad nisu imala prilike da se nađu na našoj listi, a reč je o devojkama iz Britanije.

[youtube dOOxlVUC08Q]

Prva od njih jeste Rita Ora, koju vrlo često upoređuju sa Rihannom. Ova devojka prosto je eksplodirala na muzičkoj sceni u prethodnim nedeljama, a objavila je i dva singla, “R.I.P.” i “How We Do”.  Mi smo smo na listu odlučili da uvrstimo ovu drugu numeru, ne zato što je novija već jer je više u pop maniru.

[youtube Gj5L9SYhoSE]

Drugi novitet jeste Marina and the Diamonds čiji pesma “Primadonna” ima fanove i sa druge strane Atlantika, a među njima je i Katy Perry. Lepa Britanka gaji indi pop zvuk, pa je kao i Rita, pravo osveženje na našoj listi. Nadamo se da će te vi svojim glasovima to i potvrditi.

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi broj 31:

1. Boyfriend – Justin Bieber
2. One Thing – One Direction
3. Criminal – Britney Spears
4. Give Your Heart A Break
5. Put Your Graffiti On Me – Kat Graham
5. Dance Again – Jennifer Lopez feat. Pitbull
7. Laserlight – Jessie J. feat. David Guetta
8. Part of Me – Katy Perry
9. You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go – Miley Cyrus feat. Johnzo West
10. Naked – DEV feat. Enrique Iglesias

Glasove za pop top listu 32 možete ostaviti ovde.

OSTAVI KOMENTAR