Start Stars Hot News! Pop top lista #32 – Justin Bieber nikad ubedljiviji, povratak Katy Perry...

Pop top lista #32 – Justin Bieber nikad ubedljiviji, povratak Katy Perry u vrh

SHARE

“Boyfriend” je imao još jaču podršku nego prošle nedelje, pa je novi singl Justina Biebera bez ikakvih problema zadržao vodeću poziciju.

Statistički, od 5 glasova za top listu čak 3 su išla Justinu Bieberu, pa je on bez problema zaradio i svoju treću zvedicu, iako još uvek nismo videli spot za pesmu. One Direction je ostao “zakucan” na poziciji broj 2, a daleko iza njega je Britney Spears, čiji je “Criminal” na listi još od početka oktobra meseca!

null

Najveća dobitnica ove nedelje je Katy Perry – “Part of Me “je bio na ivici ispadanja ali je sad skočio za četiri pozicije i stao tik iznad Demi Lovato. Od dva noviteta prošle nedelje, više vam se dopala pesma Rite Ore, pa je samo ona opstala na listi. U poslednjem trenutku svojim glasovima spasli ste Kat Graham, koja je tako “preživela” nedelju. Uz Marinu and the Diamonds listu posle samo dve nedelje već napuštaju Jessie J feat. David Guetta.

[youtube SeIJmciN8mo]

Muzičari su vrlo vredni prethodnih nedelja, pa tako i ovog puta na listu možemo ubaciti dve nove pesme. Jedna od njih je dugo očekivani singl Nicki Minaj – “Starships” kojem svi predviđaju vrhove top lista. Ovo je ujedno i debi američke pevačice na našoj top listi, a videćemo može li ona da se upusti u borbu sa Biebsom i 1Djem.

[youtube RFS5N_yAGTo]

Na listu nam prvi put stiže i bojbend “The Wanted” koji ima novi singl “Chasing the Sun”, a ova grupa Britanaca u poslednje vreme je u centru pažnje zbog optužbi na račun Christine Aguilere. Nadamo se ipak da će svoju energiju više trošiti na pravljenje dobre muzike!

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi 32:

1. Boyfriend – Justin Bieber
2. One Thing – One Direction
3. Criminal – Britney Spears
4. Part of Me – Katy Perry
5. Give Your Heart A Break – Demi Lovato
6. Dance Again – Jennifer Lopez feat. Pitbull
7. Put Your Graffiti On Me – Kat Graham
8. How We Do – Rita Ora
9. Laserlight – Jessie J. feat. David Guetta
10. Primadonna – Marina and the Diamonds

Glasove za pop top listu 33 možete ostaviti ovde.

OSTAVI KOMENTAR