Start Stars Hot News! Pop top lista #31 – “Boyfriend” na vrhu, prva zvezdica i za...

Pop top lista #31 – “Boyfriend” na vrhu, prva zvezdica i za One Direction

SHARE

Nova pesma Justina Biebera konačno je uspela da sa trona skine “Criminal”, a to je ujedno i prva numera iz 2012. godine koja je dospela do prve pozicije.

Samim tim, “Boyfriend” postaje za sad jedini kandidat za naš izbor za najbolju pesmu godine, ali nema sumnje da će mu se do kraja 2012. pridružiti i dosta drugih pesama. Biebsov trijumf bio je vrlo ubedljiv, jer je sakupio tačno duplo više glasova od drugoplasiranih One Directiona. Ipak, momci iz popularnog britanskog benda pored sebe konačno imaju jednu zvezdicu, jer njihov “One Thing” ima najviše YouTube pregleda od svih pesama koje se nalaze na top listi.

null

Britney Spears skiznula je na poziciju 3, a da je akcija prolećnog čišćenja uspešno sprovodena govori činjenica da su joj odmah iza leđa zvezda “Vampirskih dnevnika” Kat Graham, odnosno Demi Lovato i Jennifer Lopez, koje su debitovale prošle nedelje. Veliki pad, sa treće na šestu poziciju doživela je Katy Perry, ali je ipak sigurna u sredini liste.

Ove nedelje sa liste je otišao “Mistletoe”, koji je na vrhu liste proveo tri nedelje, a bilo je interesantno posmatrati direktan duel Selene i Miley koje su se borile za spasonosnu poziciju broj 8. Na kraju, ipak je bolje prošla Miley za koju ćete moći da glasate barem još ove nedelje.

[youtube syxd2n8S4AE]

Nastavljajući akciju osvežavanja liste i ove nedelje vam umesto dve stare pesme koje su ispale nudimo nešto vrlo sveže. Jessie J udružila je snage sa Davidom Guettom a rezultat njihove saradnje je pesma “Laserlight”, koju ćemo moći da čujemo i uživo kad u junu britanska pevačica bude gostovala u Beogradu.

[youtube wFz1F438490]

I drugi novitet je saradnja. Nakon dueta sa Ericom Saadeom koji je na vrhu naše liste proveo pet nedelja, DEV je uradila novu numeru uz pomoć Enriquea Iglesiasa. Koji od dva nova dueta će bolje startovati, na vama je da odlučite!

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi broj 30:

1. Boyfriend – Justin Bieber
2. One Thing – One Direction
3. Criminal – Britney Spears
4. Put Your Graffiti On Me – Kat Graham
5. Give Your Heart A Break – Demi Lovato
6. Part of Me – Katy Perry
7. Dance Again – Jennifer Lopez feat. Pitbull
8. You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go – Miley Cyrus feat. Johnzo West
9. Hit the Lights – Selena Gomez & The Scene
10. Mistletoe – Justin Bieber

Svoje glasove za top listu broj 31možete ostaviti ovde.

OSTAVI KOMENTAR