Start Stars Hot News! Pop top lista #28 – Britney ostala na vrhu, Justin Bieber ima...

Pop top lista #28 – Britney ostala na vrhu, Justin Bieber ima novog aduta

SHARE

Britney je 14. put na vrhu s pesmom “Criminal”, ali naredne nedelje posao odbrane prvog mesta biće joj strahovito težak.

null

14 zvezdica apsolutni je rekord u istoriji top liste a do njega je Brit došla pobedivši Justinov “Mistletoe” za oko 30-tak glasova. Kanadski pevač je po ko zna koji put ostao na mestu broj 2, ali je i to veliki uspeh, s obzirom da je u pitanju pesma rađene za novogodišnje praznike. Treće mesto ponovo je pripalo One Directionu koji beleži sve manji broj glasova, pa ćemo videti da li će naredne nedelje početi da tone.

null

1D već sad jako ugrožava Katy Perry. Singl “Part of Me” očigledno vam se jako dopada, jer je ove nedelje zaradio 50 vaših glasova i ostao na poziciji broj 4. Mesta u sredini zadržale su Miley Cyrus i Selena Gomez, a dve devojke koje mediji često porede imaju identičan broj glasova. Sa druge strane, Madonnini fanovi nisu dozvolili da joj se ponovi debakl i ispadanje posle samo jedne nedelje na listi, pa je “Girl Gone Wild” već na sjajnoj poziciji broj 5.

Na dnu nije bilo velike neizvesnosti. Cher Lloyd bila je ubedljivo poslednja i tako je ustupila mesto pesmi od koje svi očekuju mnogo. Naravno, u pitanju je novi singl Justina Biebera – “Boyfriend”. Iako spot još uvek nije doživeo premijeru (Jus je samo pustio najavu), to ne sprečava ovu numeru da se penje ka vrhovima lista širom sveta. Koliko “Boyfriend” može da dogura na našoj listi?

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi broj 26:

1. Criminal – Britney Spears
2. Mistletoe – Justin Bieber
3. One Thing – One Direction
4. Part of Me – Katy Perry
5. Girl Gone Wild – Madonna
6. You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go – Miley Cyrus feat. Johnzo West
6. Hit the Lights – Selena Gomez & The Scene
8. Turn Me On – David Guetta feat. Nicki Minaj
9. Sorry For Party Rocking – LMFAO
10. Want You Back – Cher Lloyd

Naravno, top lista broj 29 već je na sajtu,a svoje glasove možete ostavljati ovde.

OSTAVI KOMENTAR