Start Stars Hot News! Pop top lista #27 – “Criminal” za dlaku nadmašio “Mistletoe”

Pop top lista #27 – “Criminal” za dlaku nadmašio “Mistletoe”

SHARE

Ove nedelje Britney i Justin naizmenično su imali najveći broj glasova, ali je pop princeza na kraju ponovo izašla kao pobednica.

null

Brit tako sad ima 13 zvezdica, čime je dostigla rezultat koji je ne tako davno imala Rihanna sa pesmom “We Found Love”. Sa druge strane, Justin Bieber ostao je na svojih četiri zvezdice, od kojih mu zelena pripada za najveći broj YouTube pregleda. Puno vaših glasova ponovo je dobio i One Direction, ali to nije bilo dovoljno da sačuva svoju poziciju broj 2, već je skliznuo za jedno mesto.

null

Najveća dobitnica ove nedelje svakako je Katy Perry. Nakon mučenja u prvih par nedelja, ona je sa 9. skočila na poziciju broj 4, verovatno i zbog spota koji je ovih dana konačno pušten.

Mesta u sredini liste zadržale su Miley Cyrus i Selena Gomez, dok je na samom dnu ove nedelje ostala simpatična Carly Rae Jepsen.

Na njeno mesto dolazi kraljica popa Madonna sa pesmom “Girl Gone Wild”. Ovu numeru prati i spot koji je već predmet raznih zabrana, pa ćemo videti kako će se to odraziti na njenu popularnost. Prošli Madonnin singl zadržao se samo nedelju dana na našoj listi – može li “Girl Gone Wild” da izbegne tako loš rezultat?

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi broj 26:

1. Criminal – Britney Spears
2. Mistletoe – Justin Bieber
3. One Thing – One Direction
4. Part of Me – Katy Perry
5. Hit the Lights – Selena Gomez & The Scene
6. You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go – Miley Cyrus feat. Johnzo West
7. Turn Me On – David Guetta feat. Nicki Minaj
7. Want You Back – Cher Lloyd
9. Sorry For Party Rocking – LMFAO
10. Call Me Maybe – Carly Rae Jepsen

Za top listu broj 28 možete glasati ovde.

OSTAVI KOMENTAR