Start Stars Hot News! Pop top lista #22 – nezapamćen finiš, Britney ponovo na vrhu!

Pop top lista #22 – nezapamćen finiš, Britney ponovo na vrhu!

SHARE

Ove nedelje oborili ste sve rekorde, pa smo dobili više od vaših 1500 glasova, od čega najviše za pop princezu Britney Spears, preko 500!

Nakon sedam nedelja na vrhu, Britney je nedeljama unazad tonula na našoj top listi, ali ste sada svojim glasovima uspeli da je vratite na mesto broj 1, pa pored njenog imena sada ponosno stoji čak osam zvezdica.

null

Justin Bieber zabeležio je takođe fantastičan rezultat sa gotovo 450 glasova, pa je tako završio ovu nedelju na ubedljivom drugom mestu. One Direction nam svake nedelje iznova dokazuju koliko ih volite, pa su i ovog puta sakupili više od 200 glasova.  Vaša srca osvojio je i novi singl Miley Cyrus, pa je ona sa osme skočila na čak četvrtu poziciju ispred Erica Saadea koji je tako zabelеžio veoma ozbiljan pad.

Situacija na dnu  bila je ponovo interesantna a Rihanna i “We Found Love” koji ima čak 14 zvezdica bili su u ozbiljnoj opasnosti da napuste listu. Na kraju, poslednja je ipak bila Pixie Lott, a videćemo ima li Rihanna snage da se i u nedelju u kojoj proslavlja svoj 24. rođendan zadrži na listi.

[youtube inwAc-ZBpx0]

Nova pesma na našoj listi koja će imati težak zadatak da se izbori sa žestokom konkurencijom jeste novi singl britanske pevačice Cher Lloyd, pod nazivom “Want U Back”. Ovu pesmu fanovi nazivaju najboljom koju je mlada muzičarka objavila do sad a i mi se slažemo. U pitanju je vesela pop numera koja jako brzo ulazi u uši, pa je obavezno poslušajte ako niste do sad.

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi broj 22:

1. Criminal – Britney Spears

2. Mistletoe – Justin Bieber

3. One Thing – One Direction

4. You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go – Miley Cyrus feat. Johnzo West

5. Hotter Than Fire – Eric Saade feat. Dev

6. Hit the Lights – Selena Gomez & The Scene

7. Marry the Night – Lady GaGa

8. Turn Me On – David Guetta feat. Nicki Minaj

9. We Found Love – Rihanna feat. Calvin Harris

10. Kiss the Stars – Pixie Lott

Pop top listu broj 23 već smo postavili, pa možete glasati za svoje omiljene izvođače.

OSTAVI KOMENTAR