Start Stars Hot News! Pop top lista #20 – druga zvezdica za Justina Biebera u nedelji...

Pop top lista #20 – druga zvezdica za Justina Biebera u nedelji rekorda

SHARE

Prošle nedelje bili ste strašno vredni, pa smo dobili čak 700 vaših glasova, a žestoku borbu za prvo mesto vodili su Justin i Eric.

Duel je na kraju sa više od 50 glasova razlike pripao Justinu, koji je došao do druge pobede, ali je izgubio kojom označavamo pesmu s najviše YouTube pregleda.  Ona je sada u posedu Rihanne čiji “We Found Love” ima nekoliko desetina miliona pregleda više.

Više od 200 glasova za Erica ponovo je bilo dovoljno za ubedljivo drugo mesto, dok je One Direction posle sjajnog starta prošle nedelje, ostao na poziciji borj 3.  Nikako ne smemo zaboraviti da pomenemo “Marry the Night” Lady GaGe, kojoj je za dlaku izmakla treća pozicija, ali je ova pesma sad ponovo daleko od zone ispadanja.

S obzirom na navalu kvalitetnih pesama, ove nedelje s liste smo izbacili dve poslednjeplasirane pesme, a to su “Stronger (What Doesn’t Kill You)” od Kelly Clarkson i “It Will Rain” Bruna Marsa, koja je jednu nedelju provela i na vrhu liste.

[youtube YVw7eJ0vGfM]

Njihova mesta popunjavaju dve pesme kojima mnogi predviđaju veliki uspeh. David Guetta konačno debituje na našoj listi s pesmom “Turn Me On”, koju je snimio sa uvek živopisnom Nicki Minaj.

[youtube cItHOl5LRWg]

Drugi novitet je veliki povratak kraljice popa Madonne na scenu. Njen debitantski singl s albuma MDNA vesela je pop pesmica čiji je spot inspirisan Superboulom a svoj doprinos dale su i Nicki Minaj odnosno M.I.A.

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi broj 20:

1. Mistletoe – Justin Bieber

2. Hotter Than Fire – Eric Saade feat. Dev

3. One Thing – One Direction

4. Marry the Night – Lady GaGa

5. Criminal – Britney Spears

6. We Found Love – Rihanna feat. Calvin Harris 

7. You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go – Miley Cyrus feat. Johnzo West

8. Hit the Lights – Selena Gomez & The Scene

9.  It Will Rain – Bruno Mars

10. Stronger (What Doesn’t Kill You) – Kelly Clarkson

Pop top lista broj 21 već je na sajtu!

OSTAVI KOMENTAR