Start Stars Hot News! Pop top lista #19 – Justin Bieber pokorio konkurenciju, odličan start One...

Pop top lista #19 – Justin Bieber pokorio konkurenciju, odličan start One Directiona

SHARE

Sa neverovatnih 228 glasova, Justin Bieber je daleko nadmašio svu konkurenciju, pa pesma “Mistletoe” provodi svoju prvu nedelju na vrhu!

S obzirom da je “Mistletoe” i spot koji ima najviše YouTube pregleda od svih koji se nalaze na našoj listi, njemu pripada i zelena zvezdica kojom to obeležavamo. Eric Saade sakupio je gotovo 100 vaših glasova pa je sad na drugoj poziciji, a videćemo ima li snage da se ponovo vrati na vrh.

Posebno moramo izdvojiti i “One Thing”, novi singl One Directiona koji se već sad nalazi na trećoj poziciji, iako je pesma tek krenula da se emituje. Veliki pad doživela je Kelly Clarkson, pa je za dlaku uspela da izbegne eliminaciju sa liste. Umesto nje, ispali su Inna, odnosno Lana Del Rey.

Kao što primećujete, na pop listu smo premestili “We Found Love” zajedno s njenin 13 zvezdica, a razlog za to je činjenica da R&B/Hip-hop lista ide na pauzu, s obzirom da za nju dobijamo mali broj vaših glasova.  Može li Rihanna i u ovakvoj konkurenciji da se izbori za sam vrh?

[youtube I2wvaWTTmz8]

Jedini pravi novitet je novi singl Miley Cyrus, obrada poznate pesme Boba Dylana, “You’re Gonna Make Me Lonesome When You Go.”. Miley za svoju verziju i spot dobija pohvale, a videćemo kako se vama dopada pesma!

Evo i kako izgleda konačan poredak na Pop top listi broj 18:

1. Mistletoe – Justin Bieber

2. Hotter Than Fire – Eric Saade feat. Dev

3.  One Thing – One Direction

4.  Criminal – Britney Spears

5. Hit the Lights – Selena Gomez & The Scene

6. Marry the Night – Lady GaGa

7. It Will Rain – Bruno Mars

8. Stronger (What Doesn’t Kill You) – Kelly Clarkson

9. Born To Die – Lana Del Rey

10. Endless – Inna

Pop top lista broj 20 već je na sajtu!

OSTAVI KOMENTAR