Start Stars Hot News! Pop top lista #13 – novi rekord za Britney i “Criminal”

Pop top lista #13 – novi rekord za Britney i “Criminal”

SHARE

I ove nedelje imali smo vrlo neizvestan duel između Britney i Selene ali je pop princeza ostala na vrhu i po rekordni, šesti put za redom.

“Criminal” je tako zaradio pola tuceta zvezdica ali za razliku od prošle nedelje, Selena nije bila tako daleko, pa očekujemo neizvestan duel i na novoj top listi. Ove nedelje još neke pesme su dobili jako puno glasova, pre svega “Marry the Night” koji se popeo na treću poziciju.

[youtube vjIwmJMqrco]

S liste smo ove nedelje izbacili samo poslednjeplasiranu Katy Perry, dok smo novitete, koji su na listu ušli prošle nedelje i sakupili identičan broj glasova (One Direction – Gotta Be You)  i (will.i.am feat. Mick Jagger & Jennifer Lopez – T.H.E.) odlučili da ostavimo. Spot za prvi singl will.i.ama objavljen je bukvalno pre dva sata na YouTube, pa je to ujedno i naš video dana. Da li će to pomoći pesmi ne samo da ostane na listi, već i da krene prema vrhu?

[youtube yzUOJlYy8iI]

Zato ove nedelje jedina nova pesma jeste singl švedskog pop pevača Erica Saadea za pesmu “Hotter than Fire”. Eric je napravio pravi potez i udružio snage s vrlo talentovanom i već jako popularnom američkom pevačicom Dev, što će mu sigurno pomoći da se probije do vrhova top lista širom sveta.

Evo i izgleda pop top liste za ovu nedelju:

1. Criminal – Britney Spears

2. Hit the Lights – Selena Gomez & The Scene

3. Marry the Night – Lady GaGa

4. Mistletoe – Justin Bieber

5. It Will Rain – Bruno Mars

6. Wish You Were Here – Avril Lavigne

7. Moves Like Jagger – Maroon 5 feat. Christina Aguilera

8. Gotta Be You – One Direction

8. T.H.E. (The Hardest Ever) – will.i.am feat. Mick Jagger & Jennifer Lopez

(NEW) Hotter Than Fire – Eric Saade feat. Dev

Ko je vaš favorit ove nedelje?  Nova lista je postavljena na sajt!

OSTAVI KOMENTAR