124
Pop top lista #13 – kakav duel! Britney na kraju ipak nadmašila...

Pop top lista #13 – kakav duel! Britney na kraju ipak nadmašila Erica Saadea

124
SHARE

“Criminal” je ove nedelje sakupio rekordan broj vaših glasova, ali ga je debitant na listi “Hotter Than Fire” zamalo dostigao i prestigao.

U jednom trenutku mladi pevač iz Švedske čak je imao značajno vođstvo, ali je Britney imala furiozan finiš pa je po sedmi put zaredom, zadržala 1. mesto na našoj top listi i zaradila novu zvezdicu. Da li je ova pesma ujedno i hit godine? Uskoro ćete imati priliku da odlučujete i o tome! Naredna lista biće poslednja u ovoj godini, pa će biti interesantno videti ko će je završiti na vrhu a čini nam se da će glavni kandidati ponovo biti Brit i Eric!

Prošle nedelje bili ste jako aktivni, pa su puno vaših glasova dobili i Selena Gomez, Lady GaGa i Justin Bieber, koji uprkos tome lagano tone na listi i ponovo je skliznuo za jednu poziciju. Ove nedelje je bitka za opstanak takođe bila žestoka, a na poslednjoj poziciji našao se bend One Direction, koji jedini napušta listu.

[youtube WOorxvAVqb4]

Na njihovo mesto dolazi superzabavna pesmica “Crash Your Party”, mladog benda pod za nas neobičnim imenom Karmin (koji je u stvari izveden od latinske reči carmen, što znači pesma). Hoćete li im poželeti dobrodošlicu svojim glasovima?

Evo i kako izgleda konačan poredak na 13. po redu pop top listi:

1. Criminal – Britney Spears

2. Hotter Than Fire – Eric Saade feat. Dev

3. Hit the Lights – Selena Gomez & The Scene

3. Marry the Night – Lady GaGa

5. Mistletoe – Justin Bieber

6. It Will Rain – Bruno Mars

7. Wish You Were Here – Avril Lavigne

8. Moves Like Jagger – Maroon 5 feat. Christina Aguilera

9. T.H.E. (The Hardest Ever) – will.i.am feat. Mick Jagger & Jennifer Lopez

10. Gotta Be You – One Direction
Pop top lista #14 već je postavljena na sajt, pa možete početi s glasanjem!

9 KOMENTARA

  1. Nepodnosim laziiiiiii ali lazete niste fer eric je pobedio u pop  listi #14  http://www.bravo.rs/top-lista/pop-top-lista-14/

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.