Start Stars Hot News! Pop eksplozija: Duran Duran dolaze na Exit!

Pop eksplozija: Duran Duran dolaze na Exit!

SHARE

S velikim zadovoljstvom potvrđujemo glasine da će na glavnoj bini Exit festivala 2012. nastupiti jedan od najvažnijih pop bendova svih vremena i legende nju vejva, Duran Duran.

Sastav koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri prodao više od 80 miliona ploča i promenio živote milionima fanova širom sveta, Duran Duran, vraća se u Srbiju, nakon spektakularnog koncerta koji je 2006. godine održan u Beogradu, i to kao originalna četvorka, u sastavu Džon Tejlor, Rodžer Tejlor, Nik Rouds i Sajmon Le Bon, uz gitaristu Doma Brauna.

[youtube LQnqNLeiWKw]

Sastav koji je u svojoj dosadašnjoj karijeri prodao više od 80 miliona ploča i promenio živote milionima fanova širom sveta, Duran Duran, vraća se u Srbiju, nakon spektakularnog koncerta koji je 2006. godine održan u Beogradu, i to kao originalna četvorka, u sastavu Džon Tejlor, Rodžer Tejlor, Nik Rouds i Sajmon Le Bon, uz gitaristu Doma Brauna. Duran Duran je tokom čitave svoje karijere bio poznat po svojim savršenim radijskim pop pesmama, elegantnom novoromantičarskom izgledu i glamuroznim i dekadentnim video spotovima, među kojima poslednji, snimljen za pesmu Girl Panic! krajem prošle godine, prikazuje svetske top modele, Jasmin Le Bon, Sindi Kraford, Naomi Kempbel, Evu Hercigovu i Helenu Kristensen, kao članice benda.

[youtube w429hd6lNJE]

Sastav je tokom bogate karijere osvojio najvažnije muzičke nagrade, poput Gremija i Brit nagrada, preko nagrada MTV-ja i Q magazina, sve do dve Ivor Novello nagrade, dok su im singlovi 14 puta bili u top 10 UK listi singlova, a 21 put u Bilbordovih sto najboljih singlova. Duran Duran će na Exit festivalu predstaviti svoj poslednji, trinaesti po redu album, All You Need Is Now, snimljen pod producentskom palicom dobitnika Gremija i velikog obožavaoca benda, Marka Ronsona, a svakako ćemo imati prilike da uživamo i u legendarnim hitovima poput Rio, Hungry Like the Wolf, Girls on Film, Ordinary World, Come Undone, kao i A View to a Kill iz istoimenog filma Džejms Bond serijala.

Ljubitelje pop melodija svakako će obradovati i i vest da je za Fusion binu potvrđen švedski elektronski bend Little Dragon, izdanak plodotvorne skandinavske indi pop scene, na čelu sa predivnim vokalom pevačice japanskog porekla, Yukimi Nagano.

null

Nešto potpuno drugačije predstavlja Happynovisad Stage nastupom imena nezavisne izdavačke kuće R&S Records, Teengirl Fantasy Live, Lone, Pariah i The Chain, dok će na Elektrani jedan od najuzbudljivijih nastupa imati Sneaky Sound System.

Ulaznice za Exit koji će se održati od 12. do 15. jula 2012. su u prodaji. Više informacija o ulaznicama i prodajnim mestima može se pronaći na: http://www.exitfest.org i www.gigstix.com.

OSTAVI KOMENTAR