Start Stars Hot News! POOL PARTY BEOGRAD

POOL PARTY BEOGRAD

SHARE

Beogradski POOL PARTY se ove godine prvi put održava u našoj prestonici u organizaciji promoterske kuće Re:Produkcija i uz podršku Tuborg-a i TOP FM Radija. Domaćoj publici predstaviće se popularni inostrani i domaći DJ-evi na potpuno novoj i nesvakidašnjoj vrsti zabave.

Posebnom ambijentu doprineće lokacija žurke koja je smeštena na otvorenom beogradskom kupalištu Milan Gale Muškatirović, nekadašnji 25. Maj. Glavna zamisao i ideja POOL PARTY-a je da našim sugrađanima u toplim letnjim danima pruži odličnu zabavu na otvorenom bazenu uz mogućnost rashlađenja i uživanja u muzici na jednom mestu.
Na očaravajućoj bini nastupiće više izvođača iz Srbije i dva gosta iz inostranstva.

LINE UP Pool Party-ja:

Danny Howells
Boo Williams
Marko Nastić
Peppe
Dušan Kačarević
Top FM DJ Team

Zvezda večeri je svakako Engleski DJ i Producent Danny Howells koji će na beogradskom POOL PARTY-u prvi put nastupiti u Srbiji. Njegova muzika se često opisuje kao progresivni house, mada on više voli da ga povezuju sa “tech house” i ponekad se opisuje jednostavno kao “deepsexyfuturistictechfunkouse”. Na nastupima, on je dobro poznat kao DJ koji sjajno komunicira sa publikom. Danny Howells je rođen u jugoistočnoj Engleskoj gradu Hastings 1970. godine. Prvi nastup je imao kasnih 1980-tih u lokalnim klubovima. 1991 godine John Digweed osnivač “Bedrock Records” i poznati Dj je prepoznao njegov talenat i pozvao Howells-a da nastupa sa njim punih devet godina na turnejama gde god je nastupao. Danny je jedan od retkih DJ-eva na sceni danas koji zaista ima sopstveni stil. Sa svojom strašću za sve stilove muzike, Danny je stvorio jedinstven, električni zvuk koji ga je postavio kao jednog od najtraženijih DJ-eva današnjice. Poznat je kao veliki radioholičar, i u poslu je preko 20 godina sa svojim iskustvom gostovao širom sveta. Njegovi albumi iz 2003 “24:7” i ”Global underground 027: Miami” iz 2005, su bili u top 10 bilbord liste za elektronsku muziku.
2001. od strane “DJ Magazine’s” u izboru od 100 svetskih DJ-eva Howells je dospeo na visoko 10. mesto. Pored njega beogradskoj publici svoj set će predstaviti i gost iz Amerika Boo Williams.
Rođen jula 1967 u južnom Čikagu, Boo Williams-ova karijera DJ i producenta počela je u vreme kad je House muzika još uvek tražila svoj identitet.
Prvi nastup Boo-a pred 2500 ljudi je prihvaćen sjajno, što je najbolji početak za svakog DJ-a. Za sada Williams ima 50 singlova, nastupao je na Detroit Electronic Music Festival i širom Severne Amerike, dok je u Evropi nastupao u Velikoj Britaniji (London, Mančester, Glazgov), Dablinu, Frankfurtu, Barseloni i naravno glavni grad žurki Ibica. Inspiraciju pored muzike nalazi u kung fu filmovima. Williams-ov trenutni zvuk je fuzija melodičnog house sa Jazz-erski vibe-om. Dok je pod nadimcima Moonman i Mandrake producirao numere sa mnogo tvrđim basom. Uz naše goste iz inostranstva, kao domaća podrška nastupiće jedan od naših najpopularnijih DJ-eva Marko Nastić, a pored njega nastupaće Dušan Kačarević, Peppe i Top FM DJ Team koji će imati zadovoljstvo da zatvore ovaj jedinstven događaj.

Prvi beogradski Pool Party održaće se 16. juna u Beogradu na otvorenom bazenu Milan Gale Muškatirović (ex 25. maj). Ulaznice se mogu nabaviti po ceni od 1.000 dinara na blagajni Beogradske arene, u Ušće Shopping Centru, Bilet Servisu, kao i na svim ostalim Card Service prodajnim mestima, kao i online preko sajta www.tickets.rs.

OSTAVI KOMENTAR