363
Ponovo zajedno? Selena Gomez otputovala u Norvešku da bi videla Biebsa

Ponovo zajedno? Selena Gomez otputovala u Norvešku da bi videla Biebsa

363
SHARE

null

Kako prenosi TMZ, Selena je sela u avion i otputovala u daleku Norvešku samo kako bi videla svog bivšeg dečka koji tamo održava veliki koncert.

Selena je za Norvešku otišla u četvrtak a niko izgleda ne misli da je slučajnost što je i Justin sad tamo. Izvori za TMZ prenose baš to – da je Sel na dalek put krenula baš kako bi mogla da provede neko vreme s bivšim dečkom. Justinovi problemi počeli su baš nakon njihovog raskida, pa je moguće da je Selena samo zabrinuta za svog bivšeg dečka i želi da mu pruži podršku. Ona je medijima nedavno i otkrila kako joj je stalo do Justina i da će joj on uvek biti blizak.

IZVOR: Life Content

30 KOMENTARA

  1. Ja nemam nista protiv njih, skroz su slatki ali zar vam nije malo cudno i sumnjivo da se ona vraca njemu kad je dobila OGROMAN hejt od njegovih fanova i kad nije vise toliko aktuelna, ja ih oboje obozavam al’ nesto mi tu smrdi ://

  2. +3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........

    zastob tako pricas…ti ne bi volela da se pomire? zasto,kad su tako lep par….svarno ne razumem zasto im zelis lose….=)(

  3. Naravno yelim Jussu sve najlepse i najbolje u yivotu i najvise ga volim…ali plasim se da ga ova kuja ponovo ne iskoristi kao i ranije…! a i ne verujem da je ovo tacno!

    za Jussa <3 <3 <3 volim teeeeee!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.