415
Ponovo zajedno: Justin i Selena viđeni kako se ljube!

Ponovo zajedno: Justin i Selena viđeni kako se ljube!

415
SHARE

Čini se da su Justin Bieber i Selena Gomez i zvanično ponovo zajedno, nakon što su viđeni kako razmenjuju nežnosti na aerodromu u Solt Lejk Sitiju. 

Očevici kažu da je par izgledao veoma zaljubljeno. “Bili su veoma nežni jedno prema drugom. Stalno su se ljubili i svo vreme su sedeli i razgovarali. Izgledali su zaljubljeno do ušiju.” Justin je nosio plavi kaput, a Selena je bila u smeđem i oboje su nosili iste kape. Tabloidi kažu da su Justin i Selena proveli vikend sa Taylor Swift i Harryjem Stylesom u jednom skijaškom odmaralištu i da su tokom tih nekoliko dana uspeli da reše svoje nesuglasice i probleme u vezi.

IZVOR: Life Content

43 KOMENTARA

  1. Jos jedna stvar koju ces nauciti jeste da ne moze ni Bravo ni bilo koji sajt da uzme te fotke jer prvo slike moraju da se otkupe…nema na cemu.

  2. please….. -.- cim neko pogresi u pravopisu vi kao glumite neko LUDILO pa spustate jao jao jao macka si izvini… :* i bravo nije morao da pise o tome dok ne otkupi sliku ne ispadaj…

    • @Smiler-Polako,sve u svoje vreme naucices ;) Boze,sta ja uopste radim ovde kad se raspravljam sa jednim malim derletom…Nije samo Bravo pisao o tome,ali me ne cudi sto si toliko neinformisana.

  3. ”Nije samo Bravo pisao o tome,ali me ne cudi sto si toliko neinformisana”-kika pa ovde si ti derle posto ocigledno visis po ceo dan po netu i trazis informacije o tvojoj selenici,ne glumi neku ribu kad se kladim da imas oko 12 godina,a ja 17 pa ti vidi ko je derle O.o wtf??? i ona moze da ima za svog idola koga hoce,dal neces ti mozda da joj kazes da voli selenu ili nekog koga ti hoces? please -.- e vidi se da ti je selena idol brt licis mi na nju(po karakteru)sve bi po njenom da bude e pa ne moze -.- (ovo se odnosi na justina,jel stalno kuka posto nije kako ona hoce)

    • Jao draga moja,ja nikako ne mogu da budem derle kad je moj vokabular daleko bogatiji od tvog..please,riba,wtf..ima mnogo vise reci koje mozes da upotrebis…sto se Selene tice,ja nju gotivim.ali vise nemam 17 godina da bih bila opsednut fan kao ti da stavljam imena svojih idola na forume haha.Tako da bih te molila da be pokusavas da me ”spustis” jer ces ispasti glupa.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.