336
Ponovo zajedno? Chris Brown i Rihanna spaženi kako se ljube u Sen...

Ponovo zajedno? Chris Brown i Rihanna spaženi kako se ljube u Sen Tropeu

336
SHARE

Chris Brown i Rihanna navodno su viđeni kako razmenjuju nežnosti na jednoj privatnoj zabavi, samo par sati nakon što je Chris doleteo na jug Francuske.

null

Pevač nije gubio vreme pa se odmah pridružio bivšoj devojci na jednoj luksuznoj jahti. “Bila je to vrlo zatvorena zabava na jahti, tako da nisu brinuli”, prenosi jedan izvor za HollywoodLife. Čini se kako par jako pazi na to da ih mediji ne vide zajedno, a jedan insajder kaže da je gotovo nemoguće slikati ih.

null

“Mislim da ih neće slikati zajedno”, dodaje isti izvor, ističući kako je obezbeđenje oko Rihanne i Chrisa izuzetno jako. Jedan izvor blizak Chrisu kaže da ovo nije nikakvo iznenađenje: “Nije kao da je ovo nešto novo. Možda je novo za vas, ali neki ljudi već odavno znaju kako se njih dvoje viđaju. Zbog svega što im se dešavalo, sad moraju biti ekstra pažljivi.”

15 KOMENTARA

  1. O5 izvori i insajderi…. mzd je zato nemoguce slikati ih zajedno….. ali volela bih da nisu zajedno, msm posle svega sto joj je on uradio…

  2. pa ja bih volila samo da riri malo zaustavi svoj uzdudljivi zivot…msm droge i to…ako ce joj Chris u tome pomoci onda…
    P.S. svidja mi se njen kupaci

  3. ona je luda msm volim ih oboje kao pevace ali da ponovo budem sa nekim ko me je prebio-neka hvala…a inace ne verujem dok ne viidim slike pa neka prica ko sta hoce ;)

  4. Kako da vam daju slike kad ih je nemoguce uhvatiti???
    @SELENATOR 4ever u pravu si :)
    Bravo.rs da li znas mozda da li ce Rihanna pevati na olimpijadi(i ako ce pevati kada)?

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.