Start Stars Hot News! Ponovo sumnjaju u njih: Članice grupe B*Wiched misle da One Directionu treba...

Ponovo sumnjaju u njih: Članice grupe B*Wiched misle da One Directionu treba psiholog

SHARE

One Direction Performing At The O2 Arena

Članice nekad popularne britanske grupe kažu kako strahuju da će članovi 1Dja u budućnost imati mentalnih problema ukoliko odmah ne zatraže pomoć.

One kaže da su za vreme svoje najveće popularnosti bile pod velikim pritiskom i da ne žele da i One Direction sagore kao one. “Mislim da je bendovima od prvog dana potrebna pomoć psihologa”, ističe članica grupe, Edele. “Uz ugovor o snimanju albuma, trebalo bi da stigne i psihološko savetovanje”. Upitane direktno da li misle da je momcima potreban psiholog, one su rekle: “Da, oni su toliko mladi. Nadamo se da imaju više vremena za sebe nego što smo mi imale. Svako trenutka neko vas je želeo na jedan ili drugi način. Na kraju je to bilo previše.”

 photo FFN_FlynetUK_OneDirection_022313_51021120_zps4c5f4558.jpg

Edele priznaje da je zbog preterane pažnje uzimala nedozvoljene supstance kao i da je patila od depresije. “Imala sam nervni slom zbog svega. Bilo je to previše. Želim da mladim bendovima kao što je One Direction poručim ‘Molim vas, zatražite profesionalnu pomoć. Obećavam da će vam ona trebati. Odmah počnite.”

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR