173
Ponovo se svađaju: Kim i Kris ne mogu da se dogovore oko...

Ponovo se svađaju: Kim i Kris ne mogu da se dogovore oko svadbenih poklona

173
SHARE

Brak Kim Kardashian i Krisa Humphriesa potrajao je svega 72 dana, ali svađe oko razvoda i imovine traju puno duže. Najnovija u nizu je ona oko poklona koje su dobili povodom venčanja, vrednih oko 130.000 američkih dolara.

null

Kim želi da zadrži darove i donira u humanitarne svrhe sumu novca dvostruko veću od njihove vrednosti, dok Kris smatra kako bi darove trebali vratiti onima koji su im ih poklonili povodom braka koji je vrlo brzo propao.

FOTO: SIPA

9 KOMENTARA

  1. Ja stvarno nisam protiv ikoga,jer svako ima sta voli,ali protiv zvezda reality show emisija imam stvarno samo najgore da kazem…i protiv ovakvih vesti…samo privalci paznju…niko ko je postao slavan preko necega kao sto je keeping up with kardashians ne treba shvatiti ozbiljno,i ne treba obracati paznju na njega…
    Gade mi se te reality zvezde koje privlace paznju jebenim glupostima iz privatnog zivota…
    Dokazi da si vredna slave debela,pokazi neki trud ili talenat,da vidimo zasto si slavna….

  2. Ali dobro…takvi ne traju vecno…docice neki drugi reality show i svi ce zaboraviti kardasijanove i tako sve u krug….takvi brzo dosade….

  3. Pa ok ali ja moram priznati da keeping up with kardashians nije lose ali kim mi se bas i ne svidja kourtney je bolja :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.