656
Ponovo najbolji na svetu: Justin Bieber ima najuspešniji singl svih vremena!

Ponovo najbolji na svetu: Justin Bieber ima najuspešniji singl svih vremena!

656
SHARE

Justin Bieber Performing Live In Antwerp ***SEE RESTRICTIONS***

Justin Bieber ostvario je jedan od najvećih uspeha u svojoj karijeri – njegova pesma “Baby” zvanično je najprodavaniji singl u istoriji muzike!

Biebs je prodao 3.9 miliona kopija ovog singla, i to samo u Americi, a kad da se tome pridoda više od 850 miliona pregleda na YouTubeu, ukupna zarada ove pesme prelazi bilo koju drugu u istoriji! Dosadašnji rekorder inače je bio Elton John sa singlom “Candle in the Wind/Something About the Way You Look Tonight”. Skromni Biebs nije hteo preterano da se hvali – umesto toga, na tviteru je samo napisao kako je jedva dočekao pauzu na turneji, da bi se lepo naspavao. “Volim da spavam. Mnogo”, tvitovao je Jus.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

33 KOMENTARA

  1. prepostavljam da imate 11 godina pa vam je oprošteno što slušate ovu muziku.. ako niste maloumni za par godina biće vas blam što ste sebi pravili idola od lika koji reč ”baby’ pominje 17457652390234 puta u pesmi. ja nisam hejter bibera, stvarno nisam. ali mi se ne sviđa što budućnost naše države odrasta uz ovakvu muziku. tako nećemo daleko stići.

  2. #Jovana ja neznam ko si ti i ne zanima me… Tebe niko ne tera da slusas tu pesmu… Ja imam 14 godina i ta psma mi je i dalje OK….Tvoj problem je sto mislis da svi moramo da slusamo muziku koju ti slusas…. Ako ti se ne svidja nemoj da budes na Jusovom portalu… Idi nadji nesto tipa pomoc za Srbiju ili tako nesto…Ina ce mi je drago zbog Jusa

  3. Ja nisam njegov velika fan,ali volim njegove pjesme i preeeeeelijep je! 
    Svaka cast,ali mislim da “Baby” nije njegova najbolja pjesma,a kamoli najbolja pjesma svih vremena! ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.