1803
Kelly Osbourne optužila Lady GaGu da je pokrala Annie Lennox

Kelly Osbourne optužila Lady GaGu da je pokrala Annie Lennox

1803
SHARE

Lady GaGa ponovo kopira. Barem tako smatra Kelly Osbourne, a to je podelila i sa svojim prijateljima i obožavaocima na Twitteru.

Naime, otkako se na dodeli MTV VMA nagrada pojavila kao muškarac, GaGa ne prestaje da bude glavna tema u medijima. Nadmašila ju je jedino trudna Beyonce. Lady GaGa je pokušala da odglumi muškarca na jedno veče.

[youtube ovHxAIPV078]

A onda se Kelly dosetila da je to već odavno uradila legendarna Annie Lennox na dodeli Grammyja 1984. godine. “Volim Lady GaGu, ali mislim da bi joj trebalo davati zasluge tamo gde ih zaslužuje”, napisala je. Ovo nije prvi put da je GaGa optužena za krađu. Naime, već su je optužili da je pokrala ideje Madonne i Bette Milder. GaGa još uvek nije odgovorila na optužbe za neinovativnost, koje u svakom slučaju stoje.

13 KOMENTARA

    • Upravo! :D U poslednje vreme samo nekog proziva, itd. :D Christini govori da je debela k*cka, Gagu tuzi…Nema svoj zivot!

  1. Jaoooo ova ocigledno nema patnija posla….Gaga je sto puta popularnije od nje, moze samo da joj zavidi na uspehu….. :P

  2. Ovo je samo način da privuče pažnju na sebe,kad već nemože talentom pokušava skandalima(koji su izmišjeni)kako jadno -.-‘

  3. Znate sta je problem: sve u sou biznisu je vec uradjeno. Ona ne moze izmisliti nesto sto niko nije uradio jer toga nema ili je jako rijetko. Gaga se trudi, talentovana je, sta hocete vise? -_-

  4. Ova Kelly je totalno nebitna.. Ako cemo iskreno prvi put i cujem za nju xD.. Gaga je rasturila na VMA-u, svaka joj cast.. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.