103
Ponižena Demi Moore ne može da oprosti Ashtonu Kutcheru

Ponižena Demi Moore ne može da oprosti Ashtonu Kutcheru

103
SHARE

Nakon što je u javnost procurila informacija o prevari Ashtona Kutchera, Demi Moore je na mukama. Otišli su i na bračno savetovanje ne bi li spasili brak, ali ništa nije pomoglo. Prema poslednjim informacijama, ponižena glumica ne može da pređe preko svega pa je angažovala i advokata.

Najbolji holivudski advokat za razvode navodno će se pobrinuti da se Demi i Ashton rastanu nakon šest godina braka. Glavni razlog razlaza je 23-godišnja Sara Leal s kojom se Ashton zabavljao i spavao, a sve na šestu godišnjicu braka. “Demi i advokat razgovarali su oko toga gde će Demi živeti nakon razvoda i koliko će on finansijski uticati na nju. Imovina joj se trenutno procenjuje na oko 97 miliona dolara, a Kutcherov račun je približan tom iznosu”, izjavio je izvor. Dodao je i kako bi Demi htela da spase brak, ali nakon kompromitujućih fotografija, ne može da oprosti Ashtonu pa je među njima definitivno gotovo.

3 KOMENTARA

  1. Jedino mi je žao Demi.
    -Da mu je oprostila Zamrzila bi ju,
    jer znate oni ‘Jednom prevari, uvijek će.’
    Tako da ne sumnjam da svoju novu curu ili ženu neće prevariti.

  2. Ja mislila da je ovo ista vest od pre neki dan,kad one ne…Vise ni ne prepoznajem koja je vest o njima posto ih ima oko 1000 …

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.