Start Stars Hot News! Pomoć prijatelja: Iggy Azalea sarađuje sa Ritom Orom na svom prvom albumu

Pomoć prijatelja: Iggy Azalea sarađuje sa Ritom Orom na svom prvom albumu

SHARE

iggy rita

Iggy Azalea otkrila je da će na svom predstojećem debitantskom albumu muzičku pdršku pružiti njena prijateljica i koleginica Rita Ora.

Australijska reperka otkrila je da je izabrala upravo Ritu zbog njenog “snažnog glasa”, kako bi zajedno stvorile pesmu koja će se isticati na njenom dugoočekivanom izdanju “The New Classic”. “Rita Ora će biti na albumu. Imala sam jednu pesmu na umu, i bila mi je potrebna žena sa jakim vokalom da otpeva refren jer ja to ne mogu”, rekla je Iggy za Daily Star. Njihova saradnja je obostrana, pošto je pevačica podržala Ritu na njenoj nedavnoj turneji i obe su nastupile na “Chime for Change” koncertu prošlog vikenda.
Očigledno je da 22-godišnja Iggy obožavateljka britanskih pevača, pošto je pre nekoliko dana priznala i da bi volela da Elle Goulding gostuje na njenom albumu.
Inače, njeni fanovi dugo čekaju na ovaj album prvenac, već skoro godinu dana, pošto je pevačica imala problema sa izdavačkim kućama. Uprkos tome, njen singl “Work” uspeo je da se ove godine nađe među najslušanijim pesmama. Svoj drugi sing, “Bounce” objaviće 7. jula.

IZVOR: Life Content

OSTAVI KOMENTAR