Start Stars Hot News! Pomirili se Demi Lovato i Wilmer Valderrama?

Pomirili se Demi Lovato i Wilmer Valderrama?

SHARE

2013 FOX Upfront Presentation Red Carpet Event

Već neko vreme se u medijima spominje da su Demi Lovato i Wilmer Walderrama ponovo zajedno, a da su se njih dvoje ponovo zbližili dokazuje i emotivna rođendanska poruka koju je glumac juče ostavio na svom profilu na Twitteru.

Demi, koja je juče proslavila 21. rođendan, dobila je mnoštvo čestiti i lepih želja, a među njima se izdvojila ona koju je objavio njen zvezda serije “Vesele sedamdesete”.
“Tako sam ponosan na tvoju snagu i posvećenost, nastavi da nas sve inspirišeš! Srećan rođendan mojoj Demi Lovato! Uz tebe i sa tobom uvek”, objavio je Wilmer.
Demi i Wilmer prvi put su se smuveli 2010. godine, ubrzo nakon pevačicinog raskida sa Joeom Jonasom. Kasnije su raskinuli, ali su se ponovo zbližili 2011. godine. Od tada, oboje su povezivani sa drugima – Demi sa Niallom Horanom, a Valderrama sa glumicom Minkom Kelly. Ipak, da između njih i dalje postoje emocije pokazalo se u februaru, kada su viđeni na romantičnoj večeri za Dan zaljubljenih. Demi je u svojim intervjuima vešto izbegavala pitanja o svom emotivnom statusu, ali je u jednom intervjuu otkrila da je spremna za vezu.

Britney Spears at The 102.7 KIIS FM's Wango Tango 2013 in LA

Izvor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR