Start Stars Hot News! Pomirenje ili ne? Justin i dalje zaljubljen u Selenu, ona se plaši...

Pomirenje ili ne? Justin i dalje zaljubljen u Selenu, ona se plaši da je ne iskoristi

SHARE

Justin Bieber navodno se trudi da obnovi romansu sa bivšom devojkom Selenom Gomez, ali zvezda filma “Spring Breakers” zabrinuta je da pop zvezda samo želi da je iksoristi da bi izgledao stabilno nakon nekoliko teških meseci.

Par je raskinuo svoju dve godine dugu vezu u decembru 2012, ali pevač hita “Boyfriend” viđen je krajem prošlog meseca ispred Selenine kuće, čime je pokrenuo spekulacije o pomirenju. Prema rečima izvora, ona nije sigurna da li želi da se vrati u Justinovo naručje zbog njegovog lošeg ponapanja u proteklom periodu. Pored toga što je napao fotografa, Seleni se nije svidelo ni to što su mediji pisali da je prisustvovao brojnim razuzdanim žurkama sa striptizetama, kao i to da ga je jedan komšija optužio za napad. Selena ne želi da bude uvučena u takav način života, pa navodno zato i dalje razmišlja šta je najbolje za nju.
“Ona želi da nastavi dalje, ali on je još uvek ludo zaljubljen u nju, samo treba da se opusti”, rekao je izvor za Hollywoodlife i dodao: “Brine se da on nju želi samo da iskoristi da bi izlgledao stabilnije nego što jeste, jer ima sve manje fanova.” Izvor kaže i da je Justin rekao Seleni da pored nje i izgleda i ponaša se bolje, međutim pevačica i glumica i dalje nije ubeđena jer joj je dosta spasavanja njegove karijere.

Autor: Life Content

OSTAVI KOMENTAR