493
Poljubac sa Miley Cyrus mu je bio najčudniji tvrdi glumac iz “Dva...

Poljubac sa Miley Cyrus mu je bio najčudniji tvrdi glumac iz “Dva i po muškarca”

493
SHARE

Angus T. Jones ispričao je za medije na koji način se pripremao za poljubac s Miley, a kaže da je o tome pričao i sa njenim verenikom.

null

Zvezda serije “Dva i po muškarca” upitan je da li će Miley ostati duže u šou, s obzirom da je njeno pojavljivanje podiglo gledanost. “Ne znam”, odgovoro je. “Nisam sigurna šta će biti urađeno.” Ipak, on bi voleo da se glumica i pevačica vrati, pa je poručio. “Bilo je jako zabavno. Ona je ekstremno talentovana, ekstremno smešna i jednostavno sjajna osoba na setu.”

null

Angus kaže i da je bilo stvarno čudno poljubiti Miley. “Bilo je ludo. Glumiti poljubac jedna je od najluđih stvari koje morate da uradite. Angus kaže da je o tome prethodno razgovarao sa Liamom Hemsworth. “Došao je u petak kad smo snimali i rekao mi ‘hej’. Ja sam mu rekao, ‘Znaš, ovo je čisto poslovno između mene i Miley.’ Ona je definitivno njegova.”

FOTO: FAME

13 KOMENTARA

  1. Miley je baš kul, moram da priznam. Ima prirodnu lepotu ali nije trebala da se šiša. Nisam fan, ali je gotivim. Nervira me samo što neki njeni fanovi vređaju ostale…

  2. hehehheh…ja ipak msm da je njemu to bio najbolji poljubac.ya njega!XD a Milez se veoma ruyno obukla.bljakkk!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.