602
Policija sve bliža odluci da pokrene istragu protiv Justina Biebera zbog pretnjih...

Policija sve bliža odluci da pokrene istragu protiv Justina Biebera zbog pretnjih smrću

602
SHARE

 photo FFN_Billboard_Awards_KMFF_052012_9104818_zpsf7c1df02.jpg

Izvori iz policije grada Los Anđelesa prenose medijima kako su sve šanse da će policija pozvati Justina Biebera na razgovor nakon navodno napada na svog 47-godišnje suseda.

Biebs se u utorak na kratko vratio u svoj dom u Los Anđelesu gde je navodno upao u sukob sa svojim komšijom kojem je pretio smrću. Jusov sused u policijskom izveštaju naveo je da je Justin jurcao sumanutim brzinama u svom Ferariju nakon čega mu je on prišao i rekao: “Ne možeš tako da voziš!”. Neimenovani sused kaže da mu je Justin zatim ljutito prišao i poručio: “Od*ebi odavde”, pljunuo ga u lice i dodao “Ubiću te”.

 photo FFN_Billboard_Awards_KMFF_052012_9104841_zps89f10d69.jpg

Američki mediji prenose i kako policija u Los Anđelesu smatra optužbe dovoljno ozbiljnim da će sigurno pokrenuti istragu protiv mladog pevača. Pljuvanje drugih lica uzima se ozbiljno jer predstavlja oblik javnog poniženja i ugrožava zdravlje žrtve. Iz Justinovog kampa dolaze informacije da je do sukoba zaista došlo, ali oni tvrde da muzičar nije nikog fizički napao.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

16 KOMENTARA

 1. A ne znam. Mozda je istina, a mozda se taj covek samo zelio ‘proslaviti’ pomocu ovoga ili unistiti Justina? Ne znam stvarno, nadam se da ce pravda pobediti. :)
  Jus <3

 2. “Kakav je to stres kad vas policija juri?” Pa treba da ubije nekog da bi ga shvatili za ozbiljno?Muka mi takvih osoba koje su ponasaju kao razmazena derista.Sta,misli da ako ima para da moze da radi sta hoce?Manite se komentara molim vas,da je covjek koji ga je prijavio htjeo slavu odavno bi ga prijavio ili tako nesto.

 3. Pa vidi, ako je ovo istina onda sam na strani komsije. Sumnjam da jeste, ali vec ima puno optuzbi ovog tipa.

 4. Ti znas kad bi ga on prijavio, a kad ne? Uglavnom  svi oni traze pravo vrijeme makar za 5 minuta slave, a on je bas nasao kada je Justin u najvecim problemima i osudama. Tako kad je i bilo za onu bebu. 
  I vjerujem da je ovo jedan u nizu traceva.

 5. aaa nemojte se gubiti…-.-…..kao može da natuče bilo koga kada je U AUTOBUSU? razumete…. NA TURNEJI JEEEEEEEE!!!….jednostavno se pomirite sa tim -.-‘

 6. Tako je… Ovo nije istina za auto. Cinjenice su sledece 1. Nije moguce da ga je pljunuo ako je na turneji….. 2. Nije moguce da je vozio auto u svojoj ulici ako nije kuci… 3. Navodno su se posvadjali zati sto je Jus ostavio vilu ortacim, a oni su pravili haos…

  Kome nije jasno???

 7. HAHAHHAHAHAH OVO JE VIC DANA MAJKE MI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  TOLIKO SU LJUBOMORNI NA JUSTINA DA VISE NE ZNAJU GDE CE OD NJIHOVIH LAZI,DECKO JE USPESAN. NEKA SE OSTALI POMIRE I NEKA GA OSTAVE NA MIRU DA VODI SVOJ ZIVOT BRT,STVARNO JAKO SMORNO I BEZ VEZE.JUSTIN NIJE OVAKVA OSOBA BRT !!!!!!!!!!!!!
  JB ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 8. Pa neka sprece nekako tog manijaka sto hoce da ga ubije.Ako ga ubije nastala bi katastrofa,jer je on milionima uzor i neko najznacajniji u zivotu…

 9. “Od*ebi odavde”, pljunuo ga u lice i dodao “Ubiću te”.
  Pljunuo ga, ‘ubicu te’?? Ovo je postalo jadno… nikad kraja izmisljotinama…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.