561
Policija potvrdila da je pronašla drogu u busu Justina Biebera, Selena krivi...

Policija potvrdila da je pronašla drogu u busu Justina Biebera, Selena krivi sebe

561
SHARE

null

Justin Bieber demantovao je informaciju kako je u njegovom autobusu pronađena droga, ali predstavnici policije Švedske tvrde da je cela priča ipak istinita.

Svet je u četvrtak obišla informacija da je u Jusovom autobusu kojim putuje po Evropi pronađena manja količina opojnih sredstava a pevač je to demantovao na tviteru, napisavši: “Neke od glasina u vezi mene…odakle ljudima to uopšte. Kako god…vraćam se muzici.” Nažalost po njega, portparol švedske policije Lars Bystom potvrdio je kako je u Jusovom autobusu zaista pronađena droga. Niko nije uhapšen posle svega, ali sve ovo sigurno će dodatno naškoditi pevačevoj reputaciji, koja je iovako dosta loša nakon njegovog raskida sa Selenom Gomez. Kako prenose američki mediji, sve ovo jako pogađa njegovu bivšu devojku, koja krivi sebe za negativne stvari koje mu se dešavaju. Selena je uverena kako je Justin nije preboleo i da zbog toga stalno stvara probleme i druži se sa ljudima koji jako negativno utiču na njega.

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

54 KOMENTARA

  1. Kaop prvo ne znaš šta studiram i zbog čega sam ovde. Kao drugo imam razlog zbog koga sam na ovom i sličnim sajtovima, gde gubim vreme na decu-kao što si i sama rekla. 

  2. Cek, cek, ti studiras? Auuu sine, pa sta ti radis na ovom sajtu, debilcino jedna? Na osnovu cega ti zakljucujes da sam ja nevaspitana i nezrela? E tako si i ti meni gejcina jedna najveca, aloo brate, pa ti studiras a gubis vreme na ovom sajtu za klincuriju i svadjas se sa devojcicama od 13 godina, auuu, na sta si spao!! I jos nesto, ovo nije svadja, vec te pitam sta radis na ovom sajtu? :D Perksi uzasan mi je dan bio….eee da, pa znas, cela Srbija i okolne zemlje, ma ceo svet psuje i ima skracenice tipa brt, jbt, tb, ili kolko i psuje tipa picka ti materina, jebem ti mater….A mi imamo 13 godina, sta si ocekivao ti? ahahahaa, e tako, sad sam ti objasnila. Cuti.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.