Start Stars Hot News! Policija počela da istražuje ‘sumnjivog’ supruga Brittany Murphy!!!

Policija počela da istražuje ‘sumnjivog’ supruga Brittany Murphy!!!

SHARE

SIPAUSA30055545_000012

Rezultati obdukcije tela tragično preminule glumice Brittany Murphy pokazali su da holivudska lepotica nije umrla tzv. prirodnom smrću, već da ju je dokrajčio miks lekova koje je konzumirala, isto kao Michaela Jacksona ili Heatha Ledgera, javljaju američki mediji.

Takođe, isti javljaju kako je Murphyin suprug, Simon Monjak pod istragom. Simon je policiji postao sumnjiv nakon što se usprotivio daljnjim veštačenjima i nakon što su na noćnom ormariću glumice pronađene desetine kutija sa lekovima, od kojih su neki bili prepisani na njegovo ime, a neki na ime Brittanyne majke Sharon.

Brittany je pila Klonopin i Ativan protiv nervoze, Topamax protiv migrene, Methylprednisolone protiv gripe, antidepresiv Fluoxetine, Carbamazepine za dijabetes, Vicoprofen i Hydrocodone protiv bolova, antibiotik Biaxin, Propranolol za srce i Vicodin.

Takođe, Brittany je svu svoju imovinu ostavila majci Sharon, a supruga je ostavila bez novčića, što je istražiteljima dalo dodatni razlog da krenu u istraživanje Monjaka. Podstaklo ih je to i što su neki lekovi glasili na njegovo ime, što jasno upućuje na to da je Simon znao da se Murphy bori s ovisnošću o njima, a nije poduzeo ništa da joj pomogne. TMZ javlja da u kući holivudskog para nisu pronađeni alkohol i droge, a prijatelji, koji ovih dana tugujućoj porodici, ali i novinarima, pristižu sa svih strana tvrde da je poslednji put kada su glumicu videli živu ona bila ispijena i fizički loše, ali srećnija nego ikad. Istraga o smrti se nastavlja.

Image Hosting by imagefra.me

OSTAVI KOMENTAR