467
Policija ispituje Justina Biebera zbog napada na paparaca

Policija ispituje Justina Biebera zbog napada na paparaca

467
SHARE

Pevač je optužen za napad na fotografa dok je odlazio u jedan šoping centar sa Selenom Gomez, a povređeni čovek završio je u bolnici.

null

18-godišnjak je poludeo nakon što je nesrećni fotograf pokušao da ga slika sa Selenom. Biebs ga je sprečavao u tome toliko agresivno, da je na kraju fotograf pozvao policiju, objašnjava lokalni šerif.

null

“Fotograf je podneo izveštaj policiji u kome navodi da ga je Justin napao. Policajci istražuju incident kao fizički napad”, prenosi TMZ. Sve što se desilo najteže je podnela Selena. Mlada devojka pokušala je da smiri situaciju ali joj je samo preostalo da pokupi šešir i cipele koje je Justin izgubio za vreme incidenta. Vidno potresena ono je stojala blizu šoping centra ne shvatajući šta se desilo.

null

36 KOMENTARA

  1. Sa jedne strane razumem…paparaci su dosadni…a sa druge strane ne shvatam sta napada coveka…ni jedna javna licnost ne moze da izadje iz kuce,a da je ne prate paparaci…to je jednostavno cena popularnosti…

  2. OOOO BOZE AL SU OVI PAPARACI KRETENI!!!!!!!ONI SU STVORENI DA MUCE LJUDE: ( ZNAM DA DOBIJAJU VELIKU LOVU ZA TO ALI MALO NEKA OLADE!!!!NIJE NI CUDO STO JE JUSTIN TAKO ODREAGOVAO!!!!I

  3. @msm ono mirijewo,to nije istina.Novinar nije udario Selenu,usnicu je posjekla odavno.U ovoj priči mi je najviše žao jadne Sel,sigurno joj je bilo jako teško.A Justin mi se sada zgadio.

  4. jojjjj potpuno ga razumem…..sta sad??kako da reaguje covek???ipak ga smaraju i jadan ne moze ni jedan dan da ostane sa svojom devojkom na miru….i jako mui je zao selene…jadna vidi se i na slikama sva izbezumljena…..@MARINA ne pravi se pametna!!!!ona je prelepa,a ti si ljubomorna!!!!

  5. nisam mislila da je on nju povredio, nego ju je zadirkivao zbog usne….a sto svi kao ‘jadna selena, fuj justin’??? pa on je nju branio ljudiii ! :)

  6. Iskreno nisam fan ni S ni J tako da ću ovo posmatrati objektivno. Vjerovatno bi se većina nas razbjesnila kada nekome kulturno i fino kažeš da prestane, a on neće, ali zar on ne bi trebao da bude primjer njegovim fanovima? Neeeeeeeeeeee, ovaj me sad iznervirao pa ću ga malo namlatiti. Vjerovatno ga je nešto ranije iznerviralo, a to mu se desilo možda prvi, ali ne i poslednji put, tako da treba da se navikne.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.