365
Policija hapsi paparaca koji je jurio Justina Biebera?

Policija hapsi paparaca koji je jurio Justina Biebera?

365
SHARE

Paparaci su uvek na tragu Justinu Bieberu, ali jedan od njih može platiti veliku cenu zbog toga.

null

Justin je nedavno morao da plati kaznu zbog prevelike brzine, ali je policiji tvrdio da je to uradio bežeči od nasrtljivog paparaca. Nakon ispitivanja, Justin je identifikovao fotografa koji će biti optužen za ugrožavanje javne bezbednosti. Ukoliko bude osuđen, paparaco će provesti godinu dana iza rešetaka!

58 KOMENTARA

    • To je okej, samo što ti i dalje ne razumeš u kom kontekstu ti je to rečeno.

      U ovom slučaju, tebi bi zaista bolje bilo da nisi poslužala našeg drugara Getea i da si ućutala. Možda bi tako naučila nešto od dobronamernih ljudi, koji ti skreću pažnju na nešto što ne radiš dobro. Ako ne sada, onda će ti takav stav sigurno dobro doći kada malo porasteš i zakoračiš u onaj drugi deo mladosti.

  1. Evo slusam ‘ziku. Ja cu kasnije na Palic. :* Kakvi su to gromovi ovde? Samo da znas,na tvojoj sam strani iako mi LYM draga.Nije lepo da ne verujes u Boga..

  2. @LOVEYOUMILEY 4EVERYOUNG svi normalni hejteri dolaze ovde i govore svoje misljenje i to je ok … ali ti dodjes ovde da bi vrjedjala  i to ne samo justina vec i ostale ljude to me najvise nervira kod tebe … naravno nisi jedina  koja tako radi ima ih jos  ali  si ti jedna od njih …

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.