Start Stars Hot News! “Policija će verovatno uhapsiti Justina Biebera”

“Policija će verovatno uhapsiti Justina Biebera”

SHARE

Nakon sukoba sa nastrljivim fotografom Justin Bieber udaljio se sa mesta incidenta pre dolaska policije, koja je sad predala slučaj javnom tužiocu.

null

kako prenosi TMZ, maksimalna kazna za ono što je mladi pevač uradio jeste pola godine zatvora. Stvari ne deluju obećavajuće za Biebsa, barem sudeći po komentaru bivšeg tužioca države Njujork Raoula Fedlera, koji tvrdi da će tinejdžerski idol kaznu izbeći jedino ako se dokaže da se incident uopšte nije desio.

“Svaki put kad policija od vas zahteva da dođete na ispitivanje oni vas uhapse, pa vam ostaje da platite kauciju ako želite napolje”, otkrio je. “Oni žele da čuju vašu stranu priče, ali vrlo često vas i uhapse.”

null

Justin je trenutno u Norveškoj ali je za očekivati da se preda čim se vrati s puta. “Pojaviće se sa svojim advokatom i verovatno će biti uhapšen”, objašnjava Raoul. “Ipak, ovo je prekršaj a ne zločin. On radi sa svojim pravnim timom, publicistom, ličnim menadžerom i piše mnogo čekova u ovom trenutku.”

Bivši tužilac ima i savet za Justina – da prizna krivicu, iako njegov tim tvrdi da se napad nije ni desio. “On će verovatno priznati krivicu jer ne želi da se suoči sa suđenjem kao Lindsay Lohan. Izviniće se i reći kako nikog nije želeo da povredi. Sudija će ga zatim kazniti sa 30 dana društveno korisnog rada.”

OSTAVI KOMENTAR