263
Pokorili Tajvan: Super Junior održali koncert za 40.000 ljudi

Pokorili Tajvan: Super Junior održali koncert za 40.000 ljudi

263
SHARE

U periodu od drugog do petog februara Super Junior odražli su koncert pod nazivom “WORLD TOUR SUPER SHOW4″, koji je oborio rekorde.

Naime, ovo je po prvi put da jedna strana grupa nastupa čak 4 dana u ovoj zemlji, ali još je impresivniji podatak  da su sve karte planule bukvalno par momenata nakon što su puštene u prodaju! Bend je inače izveo 36 pesama, a sad putuju u Singapur, gde će održati nastupe 18. i 19. februara.

9 KOMENTARA

  1. Bravo mogao bi malo da pises o BIG BANG-u. BIG BANG priprema SVETSKU TURNEJU sa LIVE NATION, koja je radila sa Madonom, U2 a Big Bang je jedina korejska grupa u istoriji koja radi sa Live Nation i takodje rade sa Laurieann Gibson najpoznatija sa radom sa Lady Gagon, P Diddy i ostale. Pissi malo i njima

  2. Angie♥BIGBANG♥2NE1♥YGFamily♥ PA NE PISU MNOGO O BB. OD KPOP GRUPA NAJVISE SU PISALI O SJ. NEMAM NISTA PROTIV NJIH ALI JA NAJVISE VOLIM BB MY BABYS KKKK^^

    • @BIG BANG DAN 100% Stvarno? Posto ovo zvuci kao da ti smeta Super Junior su popularniji u Evropi (mada ja licno mislim da su najpopularnija Korejska grupa, ali tu se misljenja razlikuju), sta se tu moze.

      Svaka cast momci! <3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.