Start Stars Hot News! Pokojni udovac Brittany Murphy imao je decu za koju niko nije znao?

Pokojni udovac Brittany Murphy imao je decu za koju niko nije znao?

SHARE

Simon Monjack preminuo je pet meseci nakon svoje supruge, Brittany Murphy, takođe od srčanog udara. Iako je od njegove smrti prošlo nekoliko nedelja, neke tajne koje je imao, tek su počele isplivavati na površinu. Kako piše američki TMZ, pokojni Monjack je imao dvoje dece kojima je tajno slao novac.

Sve to otkrile su Simonova majka, Brittanyn brat te majka pokojne glumice, Sharon Murphy, koja je očito jedina znala za njegove afere. Naime, tokom pregledavanja njegovog ličnog računara, pronašli su e-mailove te prenose velike svote novca preko interneta o kojima niko nije ništa znao.

Taj novac, ponekad i svote od 50 hiljada dolara, Simon je slao dvema ženama s kojima je imao decu, devojčicu i dečaka. Kako bi to sakrio od svoje supruge, ali i od javnosti, pokojni udovac glumice s majkama njegove dece komunicirao je navodno samo preko maila, a s obzirom da prilaz njegovom računaru nije imao niko, te informacije ostale su tajne, sve dok njegova majka i brat glumice nisu odlučili sve predati policiji.

Nešto manje iznenađena bila je majka pokojne glumice koja je navodno poludela kada su odlučili pozvati policiju, a razlog tome je, kako pišu mnogi, verovatno činjenica da je upletena u celu priču te da je jedina znala što je Simon radio iza Brittanynih leđa.

OSTAVI KOMENTAR