179
Pogodak! Justin Bieber sve oduševio novim albumom

Pogodak! Justin Bieber sve oduševio novim albumom

179
SHARE

null

Justin je u utorak izbacio svoj album “Believe Acoustic” a njime nije obradovao samo svoje fanove, već je naišao i na pozitive reakcije publike koja do sad nije bila zainteresovana za njegovu muziku!

Mnogi se slažu da upravo ovaj album najbolje ilustruje sav muzički talenat Biebsa, ne samo kad je reč o njegovom glasu već i zbog stihova pesama koje je napisao. Već sad na netu se pojavljuje na hiljade komentara u kojima se Jus samo hvali. Jedna obožavateljka tako je napisala na svom Twitteru: “Upravo sam rekla i svom lekaru da kupi ‘Believe Acoustic’ Justina Biebera, jer je tako neverovatan, a on je bio u čudu” a bilo je i komentara kao što je: “Novi album Justina Biebera je prilično dobar, moram priznati da je talentovan. Definitivno ću ga preporučiti svojim prijateljima.”

null

Sve je više i onih koji do sad nisu podnosili Biebsa ali ih je ovaj album naterao da promene mišljenje. “Okej, ja čak i ne volim Justina Biebera ali ovaj akustični albumu je prilično savršen”, napisala je jedna devojka. Kako se tebi dopada “Believe Acoustic”? Svoj primerak možeš osvojiti u novom broju časopisa BRAVO!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

17 KOMENTARA

  1. MENI JE OVAJ ALBUM SAVRSEN !!!!!!! obozavam justina,a sada ga jos mnogo mnogo vise volim svaka mu cast,vidi se da se potrudio …vec imam ceo album na telefonu i gde god idem moram da ga cujem,posebno ‘nothing like us’ jer sam sada luda za tom pesmom ….hvala ti justine sto si stvorio nesto ovako ;)
    LOVE U JB <3333333333 U are the best ^^ dusaaaaaa ;) jus <333333333 :DD

  2. Njegovi albumi su sve bolji i bolji, vidi se da je odrastao i da mu je sada glas mnogo zreliji nego sto je pre bio. Samo neka tako nastavi i vice sve super. :) <333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.