Start Stars Hot News! Pogodak! Justin Bieber sve oduševio novim albumom

Pogodak! Justin Bieber sve oduševio novim albumom

SHARE

null

Justin je u utorak izbacio svoj album “Believe Acoustic” a njime nije obradovao samo svoje fanove, već je naišao i na pozitive reakcije publike koja do sad nije bila zainteresovana za njegovu muziku!

Mnogi se slažu da upravo ovaj album najbolje ilustruje sav muzički talenat Biebsa, ne samo kad je reč o njegovom glasu već i zbog stihova pesama koje je napisao. Već sad na netu se pojavljuje na hiljade komentara u kojima se Jus samo hvali. Jedna obožavateljka tako je napisala na svom Twitteru: “Upravo sam rekla i svom lekaru da kupi ‘Believe Acoustic’ Justina Biebera, jer je tako neverovatan, a on je bio u čudu” a bilo je i komentara kao što je: “Novi album Justina Biebera je prilično dobar, moram priznati da je talentovan. Definitivno ću ga preporučiti svojim prijateljima.”

null

Sve je više i onih koji do sad nisu podnosili Biebsa ali ih je ovaj album naterao da promene mišljenje. “Okej, ja čak i ne volim Justina Biebera ali ovaj akustični albumu je prilično savršen”, napisala je jedna devojka. Kako se tebi dopada “Believe Acoustic”? Svoj primerak možeš osvojiti u novom broju časopisa BRAVO!

IZVOR: Life Content
FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR